Gavrić 'ispio' Rubin, Luković se povredio!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.02.2015.
18:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su prvi trijumf na drugoj kontrolnoj utakmici igranoj u završnoj fazi priprema za prolećni deo sezone. Duel sa Rubinom rešen golom Nenada Gavrića a brine povreda Aleksandra Lukovića.

Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds
Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije upisao je u petak prvu pobedu u sklopu završne faze priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Izabranici Nenada Lalatovića savladali su Rubin iz Kazanja rezultatom 1:0 (1:0) a jedini pogodak na utakmici postigao je Nenad Gavrić već u šestom minutu igre.


Crvena zvezda - Kahriman, Cvetković, Luković, Lazić, Anđelković, Kovačević, Stojanović, Savićević, Lazović, Gavrić, Parker

Druga kontrolna utakmica u Antaliji loše je počela po crveno-bele pošto se Aleksandar Luković požalio na povredu posle dva minuta igre pa je u petom minutu prvog dela igre njegovo mesto u timu zauzeo Vukašin Jovanović.

Samo minut nakon prinudne promene u ekipi Crvene zvezde srpski tim stiže do vođstva i pobedonosnog gola. Darko Lazović nabacio je loptu Parkeru koji je glavom prebacuje na drugu stativu a Nenad Gavrić pogađa za 1:0!

Nakon vodećeg gola Crvene zvezde protivnik je preuzeo kontrolnu nad igrom ali je Damir Kahriman bez većih problema ostao nesavladan do odlaska na odmor.

U 40. minutu Parker je zapretio golmanu Rubina koji dobrom intervencijom sprečava novajliju u redovima Crvene zvezde da duplira prednost.

Početkom drugog poluvremena nekoliko fudbalera Crvene zvezde biva javno opomenuto a Rubin propušta priliku 1 na 1. Novu šansu za izjednačenje fudbaleri ruskog tima nisu iskoristili u 68. minutu kada je Djadun za malo bio neprecizan iako je Kahriman već bio savladan.

Nakon toga Zvezdina odbrana nije imala većih poteškoća pošto je uspešno odbila sve protivničke napade u periodu do 80. minuta. Na kraju, crveno-beli slave prvu pobedu u Antaliji ali ostaje briga oko povrede koju je zadobio Aleksandar Luković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branko Lazic
Friday, 06.02.2015
19:13

Bravo!!!! Pobedili smo klub koji je na 7 mestu u Rusiji. Najteza provera do sad ali opet pobeda,za razliku od nekih koji primaju svaku utakmicu po 4 komada a ovamo kod nas su prvi,tuzno...

avatar
Realan
Friday, 06.02.2015
21:41

Primamo po 4 komada bez odbrane kada smo bili na pocetku priprema sa ekipama kojima smo bili generalna proba pred prvenstvo.I to sa jakim ekipama.Od tada smo doveli stopera i desnog beka tj kompletirali odbranu.Tuzno je to da vi zaostajete samo 6 bodova kako ste igrali.

avatar
Petar Petar
Saturday, 07.02.2015
15:37

I meni se cini da ce do titule lagano ova ekipa, a cak se moze ocekivati i neki dobar mec u Evropi sto je do sada bila naucna fantastika. Samo da se pametno prodaje i kupuju dostojne zamene i sve ce biti ok.

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Saturday, 07.02.2015
03:16

Zvezda nije igrala toliko lose mada je to meni izgledalo kao da se muce kroz svaku utakmicu(mislim na one nakon Milijasevog odlaska), zavrsnicu smo imali ocajnu ali smo na svakoj utakmici imali i vise nego pristojne sanse, a pojacanja su dosla relativno kasno i sa malo minuta u nogama u prethodnom periodu pa su bila blago receno losa ali mislim da ce i oni nesto pokazati nakon punih priprema... Partizan je favorit ali mislim da ne treba otpisati ni Zvezdu

avatar
Petar Petar
Saturday, 07.02.2015
01:49

Druga je stvar sto smo mi tom Dinamu realno trebali bar tri da damo. Zvezda danas bez sanse dobila utakmicu, dali gol u petom minutu, a onda krljanje ko za LS da igraju.