Gavrić: "Daće Bog da pogodim protiv Spartaka"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.08.2014.
18:16
Izvor: Sportske.net

Drugu nedelju za redom Nenad Gavrić nalazi se u konkurenciji za tim Crvene zvezde a uoči duela sa Spartakom brzonogi Šapčanin nada se da će na "Marakani" postići i svoj prvenac.

Beta/FKCrvenazvezda/Ds
Beta/FKCrvenazvezda/Ds

Povezane vesti

Problemi sa registracijom pojačanja onemogućili su Nenada Gavrića da od prvog kola bude deo Lalatovićevog tima ali je u trećem kolu Šapčanin upisao prve minute u crveno-belom dresu.

"Prva dva kola nisam imao pravo nastupa, a u trećem sam debitovao u Novom Sadu. Lepo mi je u Zvezdi, saigrači su me dobro prihvatili. Od samog početka priprema, želeo sam da pokažem da zaslužujem Zvezdin dres. Bilo je tih problema oko licence, sada su oni prošlost, i nadam se da će i ostali igrači koji su došli u ovom prelaznom roku, uskoro imati priliku da debituju" izjavio je Gavrić.

Bivši fudbaler Napretka isticao se na pripremama dobrim igrama i efikasnošću a utakmicu sa Spartakom vidi kao priliku da postigne prvi gol za crveno-bele u jednoj takmičarskoj utakmici.

"Mislim da će u subotu, pred 20.000 navijača, biti još lepši osećaj i da ću, ako Bog da, odigrati dobro i možda i zatresti mrežu Spartaka" nada se Gavrić.

Predstojeći duel Crvene zvezde i Spartaka biće interesantan zbog činjenice da šampion Srbije i subotički "Golubovi" nisu primili gol na tri odigrane utakmice.

Utakmica se igra u subotu sa početkom od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke