"Gasprom" vraća Zvezdu u Evropu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.03.2015.
23:45
Izvor: Sportske.net

Novim petogodišnjim ugovorom koji bi trebalo da bude potpisan u narednih desetak dana, "Gasprom" će učiniti da Crvena zvezda stane na noge i dobije licencu za takmičenje u Evropi.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Izjava generalnog direktora "Gasproma" Kirila Kravčenka vezana za preispitivanje ugovora sa FK Crvena zvezda zabrinula je mnoge navijače najtrofejnijeg srpskog kluba pošto se verovalo da takav stav znači prestanak ulaganja.

Ugovor o generalnom sponzorstvu koji su Crvena zvezda i "Gasprom" potpisali pre pet godina ističe na leto ali se čini da su Rusi spremni za nova ulaganja.

"Večernje novosti" prenose da će u narednih desetak dana šampion Srbije i kompanija "Gasprom" potpisati petogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu vredan 20 miliona evra!


Pomenuti izvor tvrdi da Rusi nisu spremni da povećaju godišnja ulaganja u Zvezdu i da se upravo na taj deo odnosila izjava Kirila Kravčenka, ali će i navedeni iznos od 20 miliona evra biti dovoljan da crveno-beli uhvate dah.

Sa pomenutim ulaganjem Crvena zvezda bi bila u prilici da podigne kredit u visini od 18 miliona evra i da na taj način sanira sportski dug koji trenutno iznosi oko 10 miliona evra.

Na taj način aktuelni šampion Srbije rešio bi problem kada je dobijanje licence za evro takmičenja u pitanju i ujedno otpočeo reprogam dugova u ostalim bankama.

Potvrde navedenih tvrdnji iz Ljutice Bogdana 1a još uvek nema ali se u Zvezdi nadaju da će kompanija "Gasprom" uložiti pomenute milione i omogućiti posrnulom gigantu da na trenutak uhvati dah i krene u rešavanje teške finansijske situacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rademan
Thursday, 12.03.2015
00:49

Pa s obzirom da su dobili NIS dzabe trebali bi da budu sponzori svim nasim ligama i opet bi bilo malo.

avatar
mabus77
Thursday, 12.03.2015
01:31

S obzirom kakv je finansijski rezultat bio NIS-a dobor je i štp su ga kupili.

avatar
drzavni projekat ope
Thursday, 12.03.2015
11:38

Ma super je sto su ga kupili. Hvala im do neba. Nisu platili ni vrednost benzinskih pumpi koje su pripadale Nisu. Za vece pare je otisao C market nego naftna industrija Srbije sa sve rafinerijama,benzinskim pumpama,kamionima,zgradama u centru Beograda i Novog Sada i pravom da se crpe nafta iz nase zemlje dokle god je ima. Vazno je da se Zvezda sponzorise.