Gasprom pravi konkurenciju Čoviću!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 21.09.2015.
09:09
Izvor: Sportske.net

Zahuktava se predizborna trka u Crvenoj zvezdi, izgleda da Nebojša Čović neće biti jedini kandidat za predsednika kluba.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Do isteka roka za prijavu kandidata za predstojeće izbore je 06. oktobar.

Do sada je kao jedino ime u priči isplivalo ime Nebojše Čovića koji je dobio podršku (grupe) navijača koji smatraju da on može da najbolje iznese predsedničku funkciju i klub podigne na noge. Prema informacijama koje prenosi 'Sport' Čović je blizu zvanične kandidature, za koju će mu biti potrebno 500 potpisa članova kluba, od kojih po sadašnjem spisku pravo glasa imaju njih 3.548.

Iako se za sada pominje kao jedini kandidat, geleralni sponzor kluba, kompanija 'Gasprom' namerava, navodi pomenuti izvor, da kandiduje i svog čoveka sa željom da najzad dobije punu kontrolu nad sredstvima koje ulaže, a koja su sve veća.

Gasprom u predsedničkoj trci podršku daje prvom čoveku sportskog družtva Crvena zvezda Petru Škundriću, koji navodno ozbiljno razmišlja da se uključi u trku.

Pred klubom je pre svega formiranje izborne komisije, koja treb ada razmotri i odobri kandidature prema klupskom pravilniku, a nakon toga treba i rešiti status aktuelnog predsednika Svetozara Mijailovića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 21.09.2015
19:19

Da li bi po pravilniku morao da se odrekne mesta u FMP, ne znam pravilnik, ali recimo u pravilniku Republike Srbije, da predsednik ne moze da obavlja dve ili više javnih funkcija u svojstvu predsednika, da li neko zna ovo?

avatar
i.sarajevo
Monday, 21.09.2015
17:19

moze ovaj ili onaj ali za ovih deset petnaest godina terzic je najvise dao zvezdi,,,,sem njega niko dug nije smanjio a prvi put nakon toliko godina nema tuzbi protiv zvezde a ranije svaki dan igraci traze pare,,,,a o timu da ne govorimo poslije tolikogodina formirala se kakva takva stabilna zvezda kao kolektiv,,,,zato terzica nedirajte a covjek nije kriv sto misli i kaze

avatar
Srbija voli Zvezdu
Monday, 21.09.2015
17:01

Izjasnicu se kad bude zvanicnih kandidata i kad cujem njihove programe. Niko ne moze da bude iznad Zvezde jer Zvezda je brend.

avatar
Srba Stamenkovic
Monday, 21.09.2015
16:29

Skundricu napred!

avatar
Fejs str Hehe sport
Monday, 21.09.2015
14:31

Skundroc je zreo za penziju.Puna podrska Covketu.