Fudbaleri Vojvodine: "Težak, težak poraz..."

Autor: Beta Beta
petak 21.08.2015.
08:27
Izvor: Beta

Razumljivo, fudbaleri Vojvodine više nego razočarani ishodom meča protiv Viktorije Plzenj.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je ubedljivo poražena od Viktorije sa 3:0, u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

Fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić rekao je da je Viktorija večeras "spustila na zemlju" njegovu ekipu, u ubedljivom porazu u Plzenju.

"Loše smo počeli utakmicu, nismo imali kako, niti umeli da odgovorimo na tu njihovu agresivnu, maltene prljavu igru. Bili smo previše mekani i videlo se to i u rezultatu i u igri. Nije nam se dalo. Spustili su nas na zemlju. Baš težak poraz",
rekao je Ivanić novinarima posle utakmice u Plzenju.

Jovica Vasilić je kazao da je Vojvodina bila bojažljiva.

"Izuzetno teška utakmica. Bojažljivo smo ušli u meč. Korektno smo igrali do gola, a i sve te golove koje smo primali, primali smo jeftine, a u ovakvom takmičenju se to skupo plaća. Nismo bili na našem nivou. Maltene su svaku ničiji loptu oni pokupili. Razočarani smo. Očekivali smo više", kazao je Vasilić.

Jedan od onih koji su najviše bili razočarani porazom bio je defanzivni vezni fudbaler novosadske ekipe Danilo Sekulić.

"Ne znam šta da kažem... Možda je bolje da sačekamo da se glave ohlade. Objektivno, potpuno su zasluženo pobedili. Većini nas je doduše ovo prva ovako velika utakmica, oni su krenuli jače i uvukao se strah kod nas. Česi su bolje stojali, mi smo bili daleko jedni od drugih. Fudbal je to, nikad se ne zna, ali zasluženo su nas pobedili. Baš mi je krivo. Mnogo sam razočaran", rekao je Sekulić.

Revanš će se igrati u četvrtak u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neon
Friday, 21.08.2015
10:45

Plzen je prejak za sve nase klubove, uopste mi nije jasno sta Vosa ima da zali.... a mozda si umislili da su Barsa u malom ;)

avatar
Дадоредстар
Friday, 21.08.2015
09:41

Nažalost ali kvalitet lige još nije na zavidnom nivou??!!Mnogo mnogo ulaganja treba a realnost je da smo dno dna na sekund eksplodiramo i to je to !!!?Početi od saveza čistka i da se klubovi privatizuju da bih dogurali do play offa sa boljim timom ??!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 21.08.2015
08:37

Sramotno izdanje, a vidim da nemate nameru da stavljate Perica na gol iako je sto puta bolji od Zakule. Ili ja gresim i covek je mozda povredjen?

avatar
Docke
Friday, 21.08.2015
13:20

Jel si ti gledao ovu utakmicu? Da nije bilo Zakule juce na golu, dobili bismo 5, 6 golova. Apsolutno sramotno izdanje svih ostalih igraca, ali Zakula je bio fantastican. Najlakse je uvek golmana okriviti. Da sam na Zakulinom mestu, postrojio bih one panjeve iz odbrane i dobro im izlupao par samara!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 21.08.2015
14:02

Znaci, spasio je samo 2 ili 3 suta jer je Vosa svakako primila 3. Gledao sam utakmicu, covek je odlican za branjenje penala i suteve iz daljine dok stoji na liniji, ali je upravo to sto je linijas nesto sto me iritira kod njega. Seti se koliko je cekao da izleti i na kraju, naravno, nije ni izleteo, u onoj jednoj njihovoj akciji i sansi koja samo srecom nije rezultovala golom Viktorije. Ne kazem ni da je bio najgori ni da nije, samo me nervira sto ne brani Peric, a zbog toga je doveden.

avatar
Friday, 21.08.2015
13:24

Možda je Perić bolji ali Žakula jr bio odličan sinoć. Voši treba psiholog da bi ovakve utakmice dobijala

avatar
Raky_b
Friday, 21.08.2015
08:34

Bar jedan da su dali, pa da se svi zajedno imamo cemu nadati...nazalost, opet ce Partizan ostati nas jedini predstavnik u evropi.

avatar
Saturday, 22.08.2015
17:38

Biće dobro ako barem Partizan prođe.ali može da bude svsštaisto kai što je vojvodina primila prvi gol. Treba biti oprezan i hrabar