Fudbaleri Partizana stupili u štrajk!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.08.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Nezadovoljstvo među fudbalerima Partizana u utorak je dostiglo vrhunac pošto su tokom večeri odbili da izađu na trening.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Situacija u Fudbalskom klubu Partizan sve je gora iz dana u dan o čemu svedoči i današnji štrajk među igračima.

Bilo je najava uoči revanš susreta sa Ludogorecom da će članovi radne zajednice štrajkom izraziti nezadovoljstvo zbog uslova u kojima rade ali se ispostavilo da su fudbaleri prvi izgubili strpljenje.

Izabranici Marka Nikolića nisu želeli da izađu na večernji trening u SC "Zemunelo" a niko od čelnika kluba nije bio dostupan da javnosti objasni šta se događa iako su stvari prilično očigledne.


"Molim vas da za sada ništa ne komentarišem, jer sam praktično u neviđenoj gužvi" bio je komentar Saše Ilića.

Kapiten crno-belih navodno je od strane igrača imenovan za posrednika u pregovorima sa čelnicima kluba pa je sasvim jasno zašto nije bio spreman da komentariše novonastalu situaciju.

Sa druge strane, predsednik kluba Dragan Đurić nije bio dostupan za medije a otkazan je i sutrašnji sastanak sa predstavnicima "sedme sile" koji je trebalo da bude održan u 10 časova i 30 minuta.

Jasno je posle svega da nezadovoljstvo među igračima postaje sve veće i da će rukovodioci kluba iz Humske morati da pod hitno ugase vatru kako bi igrački kadar zadovoljan dočekao duele sa Nefčijem i izborio se za plasman u Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke