Fudbaleri Partizana pružili podršku košarkašima crno-belih

Autor: Beta Beta
petak 04.12.2015.
20:11
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana posetili su danas košarkaše crno-belih na treningu pred utakmicu sa Olimpijom i pružili im podršku pred nastavak sezone.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana, na čelu sa trenerom Ljubinkom Drulovićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom, u hali Sport eko u Beogradu razgovarali su sa igračima i rukovodstvom košarkaškog kluba, a tom prilikom su se i medjusobno takmičili u šutiranju na koš.

"Siguran sam da bi nama bolje išao fudbal nego njima košarka. Poznati smo po bunkeru i oni bi to teško mogli da probiju", rekao je košarkaš Edo Murić agenciji Beta.

Na Murićevu opasku odgovorio je fudbaler Andrija Živković, koji je kratko rekao: "Važno je da nama ide fudbal", kao i Nikola Ninković, koji je priznao loš učinak na košarkaškom terenu.

"Dobro, možda se Edo malo šalio, s obzirom na to da ne možemo da pogodimo koš. Drago mi je što smo došli da ih podržimo. Prvi put sam ih sad upoznao, želim im svu sreću u nastavku prvenstva", rekao je Ninković.

Murić je poželeo fudbalerima da im bolje krene u domaćem prvenstvu.

"Važno je da njima dobro ide u Evropi, važno je to da mogu da prodju dalje. Pokazali su da su sjajni fudbaleri i nadam se da će početi da pobedjuju i u srpskom prvenstvu", kazao je Murić.

Zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Stefan Babović rekao je da je presrećan zbog današnje posete košarkašima.

"Ovo je naša porodica, to je sve Partizan. Mnogo sam srećan što smo došli da podržimo košarkaški klub, koji je u teškom periodu. Redovno pratimo njihove utakmice i nadam se da ćemo sutra pobediti i oni i mi", rekao je Babović.

Košarkašima Partizana loše ide ove sezone, pošto su na tabeli regionalnog takmičenja tek na 11. mestu sa četiri pobede i osam poraza. Oni će sutra u 19.00 u hali Pionir dočekati Olimpiju u 13. kolu tog takmičenja.

Fudbaleri Partizana imaju dobru sezonu u Evropi, gde su nadomak plasmana u narednu fazu Lige Evropa, ali su u srpskom prvenstvu četvrti na tabeli, sa 21 bodom manje od vodeće Crvene zvezde. Oni će sutra u 14.00 na svom stadionu igrati protiv Vojvodine u 20. kolu Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 05.12.2015
03:06

Bolje rodjaci da ste dosli u Pionir da gledate sampiona

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 04.12.2015
21:19

Edo, niste (ni) vi bas u poziciji da ih zezate:) Mrmot sutirao na kos:-D:-D

avatar
Death to Krcuns!
Friday, 04.12.2015
21:37

malo mi je smesno da se tek sada upoznaju verovatno jer je muric bio povredjen ali je bio to prosle sezone vec

avatar
116 GODINA VELICINE
Friday, 04.12.2015
22:37

Ne znam, mislim da se poznaju vec, a bolje i da se medjusobno sastaju s vremena na vreme nego da idu tamo gde ne treba LOL