Fudbaler Partizana se već oprostio od Leonarda!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.08.2017.
18:30
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

I fudbalerima crno-belih je sada potpuno jasno da će u nastavku sezone morati bez svog najboljeg igrača...

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Iako ne treba isključiti nova iznenađenja kada je Leonardo u pitanju, utisak je da se preduga letnja saga na temu ostanka ili odlaska Brazilca iz Partizana konačno privodi kraju.

Preneli smo u toku dana da je uprava Partizana već postigla dogovor sa francuskim Mecom i da se sada samo čeka da i Leonardo dogovori svoje uslove sa pomenutim klubom.

Brazilac danas nije otputovao sa ekipom u Atinu na revanš protiv Olimpijakosa, a pred polazak iz Beograda, u izjavi za TV Partizan, štoper crno-belih Bojan Ostojić praktično se oprostio od Leonarda.

''Ne treba mnogo trošiti reči o Leonardu, znamo šta je uradio za Partizan, igrao je stvarno odlično za nas. Možemo samo da mu zahvalimo na tome i želimo mu svu sreću u nastavku karijere'', poručio je Ostojić u razgovoru sa Biljanom Obradović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 01.08.2017
19:29

Ma Leonardo je kralj.Čovek je sam unistio one iz rupetine igrao se je sa njima i sa ovima ostalim klubčićima po ligi.A i super zaradu je doneo klubu.Leo hvala ti za duplu krunu i za sve a najvise za ono lepo poigravanje na rupetini💪💪💪

avatar
Ponos Srbije
Tuesday, 01.08.2017
23:43

Igrao se je... Toliko o navijacima malog kluba 😂😂😂🤣