Fudbaler Partizana priznao - pred derbi sa Zvezdom nije znao ''gde je levo''!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.02.2017.
21:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako će mu biti na Marakani, 4. marta?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Levi bek Partizana Nemanja Miletić prošle jeseni je bio jedan od najstandardnijih fudbalera Partizana.

Trener Marko Nikolić imao je veliko poverenje u njega, on mu je to vraćao na terenu, a kao nagradu dobio je i poziv u superligašku reprezentaciju Srbije, koja je pre nekoliko dana igrala nerešeno, 0:0, protiv SAD u San Dijegu.

Ove zime spekulisalo se o njegovom odlasku u inostranstvo, ali adekvatnih ponuda za njega ipak nije bilo. On zbog toga i ne žali.

''Nekako svi mi igrači gledamo da odemo što pre u Evropu, zbog karijere, ali mislim da bi bilo prebrzo da sam sada otišao'', izjavio je Miletić, a prenose ''Novosti''.

Dakle, za očekivati je da on i na proleće bude jedan od najvećih oslonaca crno-belih u defanzivi, između ostalog već protiv Crvene zvezde na ''Marakani'', 4. marta. S tim u vezi, Miletić je otkrio kako se osećao pred prošli derbi u Humskoj (1:0 za Partizan), njegov debitantski u crno-belom dresu.


''Nisam mogao ni da pretpostavim kakvu emociju nosi i kako se osećaju igrači pred meč. Iskreno, nisam znao gde je levo dok nismo izašli na teren. Malo je reći da mi nije bilo svejedno pre početka utakmice'', priznaje Miletić i uverava da će mu u narednom derbiju biti ''mnogo lakše''.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 05.02.2017
01:37

P.S. I Djurickovic pa i Marjanovic...

avatar
Sunday, 05.02.2017
00:34

Kada napadas prema severu na JNA, levo ti je tamo gde su atletska staza i klupa:-) Miletic treba da ostane u Partizanu najmanje do leta, a mozda i posle toga, nije neka sada ekstra klasa, ali profesionalac je i vrlo korektan igrac, ali i zahvalan isto kao i Ostojic i Radin.