Fudbaler kijevskog Dinama upozorava na Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.08.2017.
13:54
Izvor: Sportske.net

On dobro zna šta njegovu ekipu čeka u Beogradu.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Kao što znate, Partizan je na jučerašnjem žrebu za Ligu Evrope smešten u Grupu B, sa ekipama kijevskog Dinama, Jang Bojsa i Skenderbega.

Kijevljani važe za prvog favorita u ovoj grupi, ali oni su se u kvalifikacijama za Ligu šampiona ''opekli'' baš protiv jednog od narednih rivala, švajcarskog Jang Bojsa. U prvom meču su tada slavili sa 3-1, ali su u revanšu u Švajcarskoj poraženi sa 2-0.

Komentarišući žreb, desni bek Dinama, 29-godišnji Mikola Morozjuk uverava da će njegov tim imati dodatni motiv protiv Švajcaraca, ali je posebnu pažnju skrenuo na Partizan.

''Rivali su jaki, dobro poznati timovi. U principu, grupa je ujednačena, mislim da će biti zanimljivo. Možda smo želeli malo više raznolikost, ali opet smo dobili Jang Bojs. Međutim, to će biti za nas dodatni podsticaj da pokažeo da je poraz u Švajcarskoj bio loš dan, i da smo bolji od njih.

Kada sam boravio u Srbiji na oporavku, a posebno u Beogradu, mnogo sam slušao o Partizanu i video kakvu im podršku pružaju njihovi navijači. Video sam tu publiku i mislim da će nam biti teško na tom gostovanju. Biće zanimljivo, ali mi moramo da uradimo ono što je do nas i da prođemo grupu''
, izjavio je Morozjuk, a prenosi zvanični sajt Dinama.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MightyMare
Saturday, 26.08.2017
19:53

bio kod isceliteljke marijane kovačević

avatar
Ilic22
Saturday, 26.08.2017
13:59

Nece biti tesko jer nema navijaca ali vas dobijamo!

avatar
CELAVI DRVOSECA
Saturday, 26.08.2017
13:57

Reci lepo da te je Gogua plasio:-D Sta je sa pricom u vezi tog momka, kakva je tu situacija? Da li smo pristali na to da se odreknemo para za njega ako se poveca klauzula za Leonarda za koju su posle tvrdili da je nikad nije ni bilo? Naravno, po potrebi menjaju pricu. Kako je on uopste mogao da predje u neki drugi klub? Prazne price i pretnje