Fudbaler Čukaričkog ne sumnja u Mažića: ''Bili su penali za Partizan''

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.10.2015.
13:28
Izvor: Sportske.net

Iako je mnogo bure donela odluka da Milorad Mažić sinoć dosudi dva jedanaesterca za Partizan tokom drugog poluvremena meča sa Čukaričkim, sa Banovog brda posle pobede u Humskoj ne stižu kritike na račun našeg najboljeg arbitra.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Posle trijumfa Čukaričkog nad Partizanom (1-0), fudbaler ''Brđana'' Filip Stojković se najpre zahvalio sada već bivšem treneru Vladanu Milojeviću na svemu što je za njega i njegove saigrače uradio u proteklom periodu.

''Ovu utakmicu posvećujemo njemu, kao i vlasniku kluba, gospodinu Obradoviću.

Vratio je mnoge igrače u život, radio je na nama, zahvalni smo mu na tome i dugujemo mu mnogo'', istakao je Stojković.

A kada su u pitanju Mažićevi jedanaesterci za Partizan, Stojković ne vidi ništa sporno i priznaje da je njegov tim imao i dosta sreće u Humskoj.

''Mislim da su penali bili, da su Mažić i njegovi pomoćnici su bili veoma blizu i doneli ispravne odluke. Bog je bio uz nas i na kraju smo osvojili sva tri boda.

Nadam se da ćemo i sa novim šefom stručnog štaba igrati onako kako smo igrali i prošle godine'',
zaključio je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Coa
Tuesday, 06.10.2015
13:51

a znate sta je fora sto da je se drugacije zavrsilo bilo bi pljuvanja na sve strane... ali dobro nije to samo slucaj kod nas to je nekako logicna reakcija, kad dobijes diskutabilne odluke i mogu da prodju, a kad ne prodje kako treba onda se takve odluke prilicno licno shvate pa idu one price kako se titovi blizanci guraju i ostalo...

avatar
majki
Tuesday, 06.10.2015
13:34

Hahahaha, pa normalno da ce da kaze da su bili penali kad je Partizan promasio oba!!! Da je Partizan kojim slucajem dao golove sad bi pljuvao Mazica na sva usta!!! Tako to ide u nasoj ligi!