Fudbaler Borca pred meč na Marakani: ''Zvezda je najkvalitetniji tim u Srbiji''

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.04.2017.
17:48
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

U Beograd dolaze unapred ''prežaljeni'' od mnogih. Da li ipak mogu da iznenade?

Sportske.net/crvenazvezdafk.com
Sportske.net/crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sutra od 17 časova ekipa čačanskog Borca će, baš u jeku velike rezultatske krize, zbog koje se i nalaze na dnu superligaške tabele, imati najteže gostovanje - vodećoj Crvenoj zvezdi.

Naravno, svesni su razlike u odnosu snaga, ali iz Čačka uveravaju da u Beograd ne stižu sa belom zastavom i da se neće unapred predati.

''Posle sedam vezanih poraza smo dospeli u dosta nezavidnu situaciju i zato predstojeći duel doživljavamo kao priliku da dobrom igrom povratimo poljuljano samopouzdanje i da napravimo iskorak na psihološkom planu.

Naravno da se nećemo unapred predati i verujem da imamo snage da ostavimo pozitivan utisak u Beogradu.

Crvena zvezda je lider i sigurno je da će sve učiniti da zabeleži novu pobedu, a na nama je da u što boljoj atmosferi dočekamo plej aut i odlučujuće borbe za opstanak koga se nikako ne odričemo''
, izjavio je trener Vladimir Stanisavljević, a prenosi klupski sajt.

Slično razmišlja i iskusni Nikola Ignjatijević, koji ekipu svog bivšeg kluba smatra najkvalitetnijom u Srbiji, što i tabela, uostalom, pokazuje.

''Teško je vaditi se protiv lidera i po svemu do sada viđenom najkvalitetnijom ekipom u Srbiji. Imamo dovoljno motiva da pružimo jak otpor i povratimo psihološku stabilnost koja je svakako poljuljana posle ove serije poraza.

Ima još dovoljno utakmica pred nama kako bi ostvarili opstanak i već uveliko razmišljamo o plej autu i duelima sa direktnim konkurentima u borbi za očuvanje superligaškog statusa. Zvezdi predajemo palicu apsolutnog favorita, a na nama je da damo sve od sebe i na velikoj sceni pokažemo da imamo kvalitet za elitno takmičenje'', izjavio je Ignjatijević.

Borac će se Zvezdi suprotstaviti u maltene najjačem sastavu, izuzimajući štopera Sretena Sretenovića koji neće moći da nastupi zbog povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke