FSV - Dragan Simović izabran za predsednika!

Autor: Beta Beta
utorak 16.12.2014.
16:41
Izvor: Beta

Prvi čovek subotičkog Spartaka Dragan Simović izabran je za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine, saopšteno je posle današnje sednice u Staroj Pazovi.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Podršku Simoviću pružila su 53 delegata, dva su bila uzdržana, a trojica protiv.

"Izbor je sigurno velika čast, ali i još veća obaveza. Trudiću se da u ovom kratkom periodu sa svojim saradnicima učinim što više na razvoju fudbala u Vojvodini", rekao je Simović posle izbora.

Sekretar će biti Uroš Milojković, a potpresednici Marjan Rnić i Dejan Santrač.

"Obaveza ima puno, ali smo spremni da se uhvatimo u koštac. Izvršni odbor koji je izabran će u okviru sebe podeliti obaveze i zadatke i redovno ćemo pratiti izvršavanje istih. Sve ovo ćemo raditi transparentno, borićemo se za sve kadrove da učestvuju u radu na ovim zadacima, i da očuvamo jedinstvo saveza", kazao je Simović.

Prema njegovim rečima, glavna opredeljenja će još biti razvoj infrastrukture, oživljavanje fudbalskih centara u Vojvodini, podizanje rada u mladjim kategorijama, podrška sudijskoj i trenerskoj organizaciji, podizanje regularnosti takmičenja i pomoć klubovima.

Konkurent Simoviću bio je Predrag Đurović koji je na sednici odustao od kandidature.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 16.12.2014
17:52

Ovako zvezda slabi i tera Toleta, postavljanjem Toletovog dugogodinjem prijatelja ... sad ce uz Toleta i Terzu i ovaj moci na letovanje zajedno sa ovima.

... bila si, sad si i uvek ces biti MALA ...