FSS zove navijače i otvara južnu tribinu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.08.2016.
18:50
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbalski savez Srbije pozvao je navijače da podrže "A" selekciju i napuni stadion "Rajko Mitić" na startu kvalifikacija za Mundijal, a u tu svrhu organizovan je slobodan ulaz za školarce i mlade fudbalere.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije otvara novi kvalifikacioni ciklus duelom sa Republikom Irskom koji je zakazan za 5. septembar i biće odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Ponovo će najveći srpski stadion biti domaćin "A" reprezentaciji a Fudbalski savez Srbije čini sve da ubedi navijače da dođu na utakmicu.

Pisli smo već da su u svrhu animiranja publike angažovani srpski sportisti Nataša Kovačević, Luka Mitrović i Saša Ilić, a Savez je pripremio posebno iznenađenje za školarce i mlade fudbalere.

"Fudbalski savez Srbije će preko predstavnika regionalnih i opštinskih saveza, lokalnih fudbalskih klubova i predstavnika lokalne samouprave pozvati školsku omladinu i mlade fudbalere da organizovano dođu na utakmicu sa Ircima i navijaju za reprezentaciju Srbije" navodi se na sajtu FSS.

U tu svrhu FS Srbije će obezbediti besplatan ulaz na južnu tribinu stadiona "Rajko Mitić" kako bi školska omladina i mladi fudbaleri mogli da prisustvuju duelu sa Republikom Irskom.

Reprezentacija Srbije propustila je poslednja tri međunarodna takmičenja, a poslednji put je igrala na Mundijalu 2010. godine kada je Radomir Antić odveo "Orlove" u Južnu Afriku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bobar84c
Tuesday, 23.08.2016
21:26

Da platim da gledam 56. reprezentaciju? Vazi.

avatar
Anderton
Monday, 22.08.2016
20:24

Smanjite cene karata ili dajte ulaz džabe što bi bilo najlogičnije posle svega.