FSS - Vreme je za svođenje računa

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.12.2015.
17:18
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Poslednji radni dan nedelje na izmaku rezervisan je za sednicu Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije na kome će se polemisati o nekoliko važnih tema među kojima je i stanje u "A" reprezentaciji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi u petak će otvoriti vrata članovima Izvršnog odbora pred kojima će se na šestoj redovnoj sednici naći niz važnih tema.

Danas je FIFA objavila poslednju rang listu u 2015. godini na kojoj seniorska reprezentacija Srbije zauzima 56. poziciju što je najlošiji plasman od osamostaljenja Republike Srbije.

Jedna od glavnih tema sutrašnje sednice Izvršnog odbora FSS ticaće se učinka "A" reprezentacije Srbije, a izvesno je da će tom prilikom u obzir biti uzeti i izveštaji koje su selektor i direktor reprezentacije podneli nakon debakla u Ostravi.

Teško je reći da li će na sutrašnjoj sednici IO FS Srbije biti reči o eventualnoj promeni selektora ali svakako da bi posle svega što smo čuli nakon meča sa Češkom neko morao da izađe pred javnost i kaže šta su dalji koraci i hoće li iko odgovarati za rezultatsku katastrofu i neprofesionalno ponašanje pojedinih igrača.

Na dnevnom redu šeste sednice Izvršnog odbora FS Srbije naći će se pitanja vezana za izgradnju "Nacionalnog stadiona", a ujedno će članovi IO doneti odluku o izboru najboljeg igrača i trenera za 2015. godinu.

Sednici Izvršnog odbora prethodiće sednica Odbora za hitna pitanja FSS. Taj sastanak će biti održan takođe u petak, 4. decembra, sa početkom u 14 sati u Sportskom centru FSS i poslužiće za adekvatnu pripremu sednice koja će uslediti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STRELAC
Friday, 04.12.2015
09:17

Vreme ti je da odes u penziju,idi pecaj ribe ili igraj sah,ostavi se fudbala da nam nova jutra u Srbiji ogranu u suncu ,dosta nam je tmurnih i crnih dana,odlazi vec jednom!!!!!!!!.

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 03.12.2015
18:33

Stanje - redovno.