FSS širi pul sponzora

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.06.2017.
17:00
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) dobio je novog sponzora, pošto je danas u Staroj Pazovi potpisao ugovor sa kompanijom "Planet Win 365".

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović rekao je da mu je zadovoljstvo što je ta organizacija proširila krug sponzora.

"Danas je još jedan veliki dan, jer je uvek tako kada imamo nove sponzore i kada ojačavamo pul sponzora. Zadovoljstvo mi je što potpisujem ugovor sa ovom kompanijom na duži rok, na četiri godine. Ovo je jedna od kompanija koja je lider na evropskom tržištu, a takođe i na domaćem", rekao je Šurbatović na svečanosti u sportskom centru u Staroj Pazovi.

"Mi prvi put potpisujemo ugovor sa kompanijom koja priređuje igre na sreću. Mi smo sada na istom poslu, zajedničkoj misiji, a to je čist i zdrav fudbal. Nadam se da će pomoći da razvijamo fudbal na nivou svih reprezentativnih selekcija", dodao je on.

Direktor marketinga kompanije "Planet Win 365" Milan Janković izrazio je zadovoljstvo što je ta kompanija postala sponzor FSS.

"Drago mi je što smo smo postali sponzori FSS. Nadam se da ćemo zajedničkim aktivnostim postići sjajne rezultate i da ćemo svi zajedno ostvariti cilj, a to je plasman u Rusiju", rekao je Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke