FSS - Savo Milošević unapređen, predložiće novog selektora!

Autor: Beta Beta
subota 15.11.2014.
19:26
Izvor: Beta

Dan posle sramne partije naše reprezentacije protiv Danske, FSS objavio još jedno saopštenje, u kome se naglašava da je Savo Milošević novi potpredsednik FSS i da će baš on sa svojim saradnicima predložiti novog selektora umesto Dika Advokata.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nekadašnji srpski fudbaler Savo Milošević izabran je danas za potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, saopšteno je posle sednice Odbora za hitna pitanja te organizacije.

Milošević će u FSS biti zadužen da vodi brigu o reprezentativnim selekcijama, sa akcentom na rad "A" reprezentacije.

Odbor za hitna pitanja FSS usvojio je ostavku dosadašnjeg selektora Srbije Dika Advokata.

"Ugovori sa svima sporazumno su raskinuti na dan 15. 11. 2014, sa odredbom da ni jedna ugovorna strana nema bilo kakve obaveze i potraživanja prema drugoj strani", navodi se u saopštenju FS S.

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja je odlučeno, a na osnovu predloga Miloševića, da nacionalnu selekciju na predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Grčke vodi Radovan Ćurčić, aktuelni selektor mlade reprezentacije.

Kako se navodi u saopštenju Saveza, Mitar Mrkela je imenovan za direktora mlađih selekcija FSS, a za njegovog pomoćnika izabran je Dragiša Binić.

Naredna sednica Izvršnog odbora FSS je zakazana za utorak, 25. novembra, a do tada će Milošević sa svojim saradnicima dati predloge kadrovskih rešenja za imenovanje novog selektora i saradnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Sunday, 16.11.2014
16:07

znaci dolazi za selektora ilija petkovic :)

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:43

E moj Savo... Umesto da si lupio rukom o sto i rekao ovako ne mzoe vise povlacim se u opoziciju (ne mora Terzinu, organizujte vi asovi neku), ti se prodao..

avatar
akademski
Saturday, 15.11.2014
22:57

Ne znam zašto tu utakmicu protiv Grčke ne vodi Drulović, ali sam siguran da bi rezultat sad bio drugačiji da je on postao selektor, da je policija radila svoj posao protiv Albanije i sprečila, prvo dron, a potom upade u teren (a znalo se da se radi o utakmici visokog rizika) i mislim da je vreme da i Karadžić zbog reprezentacije i svega što je s njom uradio, a ne zbog gluposti koje priča Terzić - ode zauvek, što dalje od FSS.

avatar
Milannn
Saturday, 15.11.2014
21:50

Do prosle godine si bio najveci protivnik gospodina Karadzica, a sada si postao isti kao i on. Dobio si malo moci i funkicije i u vodu je palo sve sto si izjavljivao. Sramota za takvu jednu legendu u pogledu br utakmica i golova. Selektori se menjaju, igraci ostaju isti kao i rukovodstvo. Kada pocne kompletno ciscenje u FSS, Crvenoj Zvezdi i Partizanu, imace te i podrsku koju ste zauvek izgubili.

avatar
akademski
Sunday, 16.11.2014
01:46

Sava je izuzetno pametan momak, a osim toga i fudbalska legenda. Zašto se prodao. Pa valjda je prirodno da bude neki važan čovek u srpskom fudbalu. A Tole će sigurno otići. Nadam se da će se Druloviću pružiti šansa koju je zaslužio. Jer, još nije sve izgubljeno, još postoji šansa. Trebaju nam 4 pobede i jedan remi. A ako Drulović to uradi - desetogodišnji ugovor.

avatar
Zoran Petrovic
Saturday, 15.11.2014
21:42

Znaci Stanojevic je novi selektor...

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 15.11.2014
23:42

Teska posla...Tole se sve (nazalost) i dalje pita..