FSS potvrdio - Evo ko će prenositi meč u Harkovu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.11.2016.
19:27
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Srbije saopštio je u ponedeljak jako značajnu informaciju za sve one koji žele da putem TV-a isprate sutrašnju utakmicu sa Ukrajinom.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Serija dobrih rezultata koje je fudbalska reprezentacija Srbije napravila od momenta kada je selektorsku ulogu počeo da obavlja Slavoljub Muslin vratila je veru ljubiteljima ovog sporta u našoj zemlji.

Nakon osam uzastopnih mečeva na kojima "Orlovi" nisu pretrpeli poraz svaka naredna utakmica se očekuje sa nestrpljenjem zbog čega je i poslednja informacija koju je lansirao FS Srbije od velikog značaja.

Svi oni koji planiraju da putem TV-a isprate sutrašnju prijateljsku utakmicu reprezentacija Ukrajine i Srbije u Harskovu moći će to da učine jer kanal sa nacionalnom frekvencijom ima prava na prenos.

Ovoga puta direktan prenos utakmice fudbalske reprezentacije Srbije realizovaće TV Prva i verujemo da je to vest koja će obradovati sve istinske ljubitelje fudbala u našoj zemlji.

Podsećamo da utakmica počinje u 20 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Tuesday, 15.11.2016
00:13

Ma ladno jedan prijateljski rezultat 0:0 ili 1:1 onako cisto da se odradi bez ikakve muke i jednih i drugih...profesionano. Zivi bili pa videli.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 15.11.2016
09:00

Ionako ih nikad nismo ni dobili, naprotiv, mi smo sve cetiri utakmice izgubili od njih, neverovatno koliko nam ne leze...

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 14.11.2016
22:55

Ajao, opet ću morati da slušam onog Miljana Milićevića što nije pošteno mutirao kad je za to bilo vreme i samo kmeči u mikrofon.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
23:34

A tek njegovi ocajni akcenti...

avatar
Scholes
Monday, 14.11.2016
22:04

Istinske? A kakvi su neistinski?