FSS poručio Sudijskoj organizaciji: "Smo vas gledamo!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.03.2016.
17:46
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije održana je u petak u Staroj Pazović a tom prilikom je bilo reči o odlukama Sudijske komisije vezanim za dešavanja na 150. "večitom derbiju".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nakon jučerašnje odluke Sudijske komisije koja je konstatovala da glavni arbitar 150. "večitog derbija" Vlado Glođović nije pogrešio što nije dosudio penal za Partizan, usledila je reakcija čelnika FS Srbije.

Najavili su predsednik srpske kuće fudbala i njegov zamenik da će na današnjoj sednici Izvršnog odbora FS Srbije biti reči o odlukama Sudijske komisije.

Možda su neki očekivali drugačiji epilog, ali je danas konstatovano da FS Srbije ima poverenje u Sudijsku organizaciju ali je nagralešno da će pratiti rad svih članova tog tela.

"Postoji jedinstveno poverenje u članove Sudijske komisije FSS, a koji rade na poljima delegiranja sudija, analize njihovog rada, ali i na jačanju kompletne organizacije" zaključak je članova Izvršnog odbora FS Srbije.

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije ocenili su da nije u njihovoj nadležnosti da analiziraju sudijske odluke sa 150. "večitog derbija" ali su poslali poruku onima koji to treba da čine.

"Pojedinačni slučajevi, kao recimo neki detalji sa poslednjeg 'večitog derbija', nisu analizirani ovom prilikom jer oni ne spadaju u domen rada Izvršnog odbora, ali je naglašeno da se prati rad svih članova sudijske organizacije i da su u budućnosti moguće određene kadrovske promene" dodaje se u saopštenju.

Možda će promene u raspodeli poslova aktuelnog saziva Sudijske komisije imati uticaja na rad ove organizacije pošto je danas odlučeno da Zoran Petrović delegira sudije Superlige, Dragan Radulović sudije Prve lige, Dušan Mrakić posmatrače suđenja Superlige i Prve lige, da Đorđe Žutić vrši analizu suđenja Superlige a Mirko Simić analizu suđenja Prve lige.

Na taj način postalo je jasno da se Fudbalski savez Srbije neće mešati u odluke svojih nezavisnih organa i nema sumnje da se ovakve odluke neće svideti predstavnicima Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Saturday, 05.03.2016
15:05

prvi prekrsaj pravila fssdesila su se izborom toleta za predsjednika a ujedno je fol bio zamrznuti predsjednik jsd,,,meni nije poznato nigdje u evropi da predsjednik kluba ujedno bude predsjednik fudbalskog saveza zemlje,,,,a o sudijama necu da pricam dovoljno poslije petrovica nakon toliko godina izdvojio se samo mazic to nam govori o kvalitetu opstem sa sudijama,,iako zaneke usavezu i jad mazic nezna pravila tako rekose i ostase zivi,,,,nek nezna navijacemo zanjega na evropskom kao sto smo navijali na svjetskom prvenstvu

avatar
ercov
Friday, 04.03.2016
22:36

Dokle vise gledati i cutati nakon svih skandala Mrakiceve druzine !? Gde je odgovornost i zasto se ti ljudi ne smene po hitnom postupku !?

avatar
fk zabjelo
Friday, 04.03.2016
19:45

zasto samo gledate? zasto nesto ne ucinite?

avatar
sinisa
Friday, 04.03.2016
19:22

Protiv Novog Pazara kad je kaznjen Nikolic sudio je Glodjevic,covek zna da odradi dogovoreno,ocigledno.

avatar
REVOLT 15:23:57
Friday, 04.03.2016
19:45

I protiv Javora pre dve sezone i protiv Radnickog iz Nisa takodje...