FSS - Partizan može da registruje pojačanja, Zvezda ne!

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.02.2015.
17:49
Izvor: Beta

Disciplinska komisija FSS ukinula je u četvrtak zabranu registracije novih igrača nekolicini superligaša među kojima je i Partizan, a "veto" na registraciju i dalje je na snazi za Crvenu zvezdu i još šest klubova iz JSL.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije apelovao je na klubove koji imaju dugovanja da do sutra, poslednjeg dana zimskog prelaznog roka, izmire obaveze kako bi mogli da registruju nove igrače.

"Sutra, u petak 13. februara u ponoć biće završen zimski prelazni rok u Srbiji. Podsećamo da su članovi Disciplinske komisije FSS i Komisije za status i registraciju igrača u stalnom zasedanju da momentalno po dobijanju dokaza o izmirenju obaveza ili postizanja dogovora sa poveriocima, dotadašnjim dužnicima odmah ukinu zabranu registrovanja igrača", navodi se u današnjem saopštenju na sajtu FSS.

Disciplinska komisija je danas, po dobijanju dokaza o izmirenju obaveza ili postizanja dogovora sa poveriocima, ukinula zabranu registrovanja igrača superligašima Vojvodini, Borcu, Partizanu i Donjem Sremu.

Zabrana je ukinuta i prvoligašima Sinđeliću, Metalcu, Radniku, Bačkoj, Kolubari, Inđiji i Slobodi.

Na snazi je zabrana transfera za Crvenu zvezdu, Jagodinu, Radnički (KG), Radnički (N), Novi Pazar, Rad i OFK Beograd, kao i za prvoligaše BSK, Jedinstvo i Slogu.

"To su konačne odluke nadležnih disciplinskih organa koje se tiču dugovanja na relacijama klub-klub, klub-trener i klub-igrač. Apelujemo na preostale dužnike da u roku isplate zaostale obaveze ili postignu dogovor sa poveriocima i momentalno dostave dokaze članovima Disciplinske komisije FSS", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će u cilju pružnja pomoći klubovima članovi Disciplinske komisije, Komisija i status za registraciju igrača, kao i kompletna stručna služba FSS raditi sutra do ponoći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.02.2015
19:02

Pa ako ce mo posteno zvezda vec nekoliko sezona registruje igrace na obraz,mislim da je dosta bilo i da su sad izgubili obraz!

avatar
Barça el honor
Thursday, 12.02.2015
19:15

upravo tako, ocekujem sledece nedelje naslov da su dobili mogucnost da registruju a obaveze nece izmiriti

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 12.02.2015
19:53

Do sutra u ponoc moraju to da izmire.