FSS nastavio akciju doniranja sportske opreme

Autor: Beta Beta
utorak 18.10.2016.
17:29
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) nastavio je danas u Prokuplju akciju doniranja sportske opreme opštinskim fudbalskim savezima.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Na svečanosti u Prokuplju FSS je donirao sportsku opremu svim klubovima, njih više od 40, iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina.

Ceremoniji dodele sportske opreme u Prokuplju prisustvovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza, zamenik generalnog sekretara Jovan Šurbatović, koordinator rada mlađih selekcija FSS Mitar Mrkela i nekadašnji golman i reprezentativac Ivica Kralj.

"Ovo je nastavak naše akcije, posle Surčina i Lučana, sada je još šest opštinskih saveza dobilo vrednu opremu, što je veoma značajno za ovaj deo Srbije. FSS će naravno nastaviti sa ovim aktivnostima, kao i na razvoju infrastrukture koja predstavlja osnov razvoja fudbala u Srbiji i svakako je jedan od prioriteta u našem radu", rekao je Kokeza.

On je najavio da će sledeća akcija dodele sportske opreme biti u Grockoj, Mladenovcu, Voždovcu i Novom Beogradu, a potom i u Vojvodini. 

Predsednik Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije (FSRIS) Novica Tončev zahvalio se na donaciji i dodao da će ona mnogo značiti za sve klubove iz tog okruga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 43
Tuesday, 18.10.2016
19:18

Kad su imali svečano otvaranje lifra, mosta dužine 15-ak metara i ograde zašto da lično ne podele i sportsku opremu?! Alo, to se nekad poštom slalo i niko o tome u medijima ni reč, to je bilo kao dobar dan, a danas predsednik FSS lično deli opremu. Sramota!