FSS napravio lep gest, ovo je poruka "večitima"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.07.2017.
09:54
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Srbije iskoristio je društvene mreže kako bi najvećim srpskim klubovima poželeo sreću u predstojećim mečevima na evropskoj sceni.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Srpska kuća fudbala oglasila se jutros na "Tviteru" i poželela sreću Partizanu i Crvenoj zvezdi u predstojećim utakmica na evropskoj sceni.

Aktuelni šampion Srbije večeras dočekuje Budućnost u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će Crvena zvezda u četvrtak na megdan Irtišu iz Pavlodara u sklopu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Svakako da je gest Fudbalskog saveza Srbije za svaku pohvalu jer se njime daje primer svim ljubiteljima fudbala u zemlji kako na evropskoj sceni ne bi trebalo da bude navijačkih podela.

Za srpski fudbal najbolje bi bilo kada bi se Partizan i Crvena zvezda domogli grupne faze evropskih takmičenja jer bi na taj način i sami klubovi dobili preko potrebne finansijske injekcije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1969
Tuesday, 11.07.2017
10:17

Eee Srbijo... Ko vodi savez, bruka i sramota

avatar
gosfkcz
Tuesday, 11.07.2017
10:07

Daleko vam lepa kuca i tebi i tvom poslodavcu i vasoj organizaciji, ojadis nekoga pa mu pozelis sve najbolje, klasicno licemerje.

avatar
Anderton
Tuesday, 11.07.2017
10:47

Sramota, kradu vas od 1945. konstantno...ja bih istupio iz takmičenja.