FSS donirao opremu Jablaničkom okrugu, Leskovac dobija 'veštak'

Autor: Beta Beta
nedelja 07.05.2017.
23:53
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) nastavio je danas u Leskovcu sa akcijom podele sportske opreme klubovima širom Srbije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Više od 60 klubova iz Jablaničkog okruga i svih rangova takmičenja dobilo je donaciju više od pola tone sportske opreme, koja će pre svega pomoći mlađim kategorijama u fudbalskom razvoju.

"Zadovoljstvo mi je da sam danas u Jablaničkom okrugu i Leskovcu, jednom od retkih gradova koji finasira fudbal na različitim nivoima što je lep primer i za druge lokalne samopuprave. FSS je uvek tu da pomogne, a tim povodom dogovorili smo se se da grad Leskovac uradi pripremne radove, a FSS će donirati teren sa veštačkom travom. Leskovac je grad koji zaslužuje da ima klub najmanje u Prvoj ligi, a uz akcije ovog tipa, odnosno ulaganja u infrastrukturu, verujem da za fudbal u ovom regionu dolaze bolji dani", rekao je Kokeza, a preneo je FSS.

Fudbalski savez Srbije već je donirao sportsku opremu blizu 500 klubova, a kako se navodi, želja i ambicija vodećih ljudi te organizacije je da se nastavi sa pomoći onima koja je ona najpotrebnija.

"Drago nam je zbog ove prelepe slike, prepune sale. Hvala nam na lepom prijemu. Ova akcija je deo strategije FSS da pomogne klubovima širom Srbije i da im da stimulans za dane koji dolaze. Fudbalski savez će pomoći Leskovcu i da dobije teren sa veštačkom travom, a sve to će biti podstrek za mlađe generacije i razvoj fudbala u ovom regionu koji ima lepu tradiciju", rekao je potpredsednik FSS Savo Milošević.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović nije krio zadovoljstvo zbog pomoći FSS.

"Fudbalski savez Jablaničkog okruga je jedan od najvećih u Srbiji i zato moja zahvalnost Fudbalskom savezu Srbije i predsedniku Kokezi što su nam pomogli ovom vrednom donacijom. Leskovac izdvaja 20 miliona dinara za fudbalske klubove, a zahvaljujući dobroj saradnji sa FSS uskoro ćemo dobiti i teren sa veštačkom travom koji će pomoći razvoju fudbala u ovom delu Srbije", rekao je Cvetanović i izrazio nadu da će taj okrug imati bolje rezultate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke