FSS dao saglasnost - "Filips" stiže na "Marakanu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.02.2015.
18:48
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Predstavnici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije u petak su dali saglasnost oko ugovora koji podrazumeva radove na rekonstrukciji osvetljenja na stadionu "Rajko Mitić".

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U prostorijama SC FSS u Staroj Pazovi u petak je održana sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao Tomislav Karadžić.

Na dnevnom redu bilo je više tekućih pitanja a srpsku fudbalsku javnost najviše će interesovati one koje se tiču promena u kalendaru takmičenja u JSL i PLS, kao i rekonstrukcije osvetljenja na našem najvećem stadionu.

Zbog obaveza reprezentativnih selekcija U21 i U20 na EP u Češkoj i Mundijalu na Novom Zelandu odlučeno je da poslednje kolo Prve lige Srbije bude odigrano 23. maja a dan ranije biće spuštena zavesa na tekuću sezonu u Jelen Superligi.

Predstavnici Odbora za hitna pitanja FSS dali su saglasnost oko ugovora koji tretira buduće radove na rekonstrukciji osvetljena na stadionu "Rajko Mitić".

Na stadionu Crvene zvezde biće postavljena nova rasveta marke "Filips" a plan radova usklađen je prema postavci eksperata za osvetljenje iz UEFA.

Ukoliko radovi budu tekli po planu Zvezda će do kraja sezone početi da igra večernje utakmice pod rekonstruisanom rasvetom a to znači da će se i reprezentacija vratiti na "Marakanu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke