FS RZS odgovara Terziću: "Tužno je kad neko padne tako nisko"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.05.2017.
16:45
Izvor: Sportske.net

Nakon saopštenja koje je potpisao potpredsednik FS Srbije Novica Tončev, povodom jučerašnje konferencije Zvezdana Terzića oglasio se i FS Regiona Zapadne Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza našao se u subotu na udaru generalnog sekretara FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića koji je na vanrednoj konferenciji za medije "objavio rat" prvom čovek Saveza.

Tim povodom se jutros oglasio Fudbalski savez regiona Istočne Srbije u čije ime je saopštenje potpisao Novica Tončev, predsednik FS RIS i FS Srbije.

Tokom popodneva medijima je dostavljeno još jedno saopštenje. Ovoga puta u odbranu Slaviše Kokeze i Fudbalskog saveza Srbije stao je Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Posle novog, sramnog napada na Fudbalski savez Srbije i njegove organe, čoveka koji se krije iza imena Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, želimo istom da saopštimo da je izabrao pogrešan put. Potpuno je neprimereno da posle svakog neuspeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje Fudbalski savez Srbije za svoje nezanjanje i evidentno lošu kadrovsku politiku koja je za rezultat dala veoma neuspešnu sezonu.

U istoriji velikih klubova, nezabeležen je način na koji Zvezdan Terzić komunicira sa javnošću, pozivajući ispred kluba na linč, a sve zbog svojih propusta i skrivenih radnji koje su Crvenu zvezdu doveli u situaciju da kao klub ne bude na nivou koji su stvarale generacije velikih igrača i rukovodilaca.

Neverovatno je da neko sa višedecenijskim iskustvom u fudbalu padne toliko nisko i valja se u sopstevenom blatu, zahtevajući da na čelo fudbalske organizacije dođe čovek isključivo po njegovom izboru, spreman da radi u interesu Zvezdana Terzića, a ne srpskog fudbala.

Gotovo je tužno da čovek protiv koga se vodi proces zbog malverzacija u srpskom fudbalu, svojim primitivnim istupima protiv Saveza, klubova i pojedinaca, napada i vređa i ono što je trenutno najsvetlije u našem fudbalu, Milorada Mažića i njegov tim

Umesto da prihvati odgovornost za novi krah i preranu eliminaciju na međunarodnoj sceni, pogleda istini u oči i sasluša šta o njegovom bitisanju u Crvenoj zvezdi misle iskreni navijači, on neuspešno pokušava da krivce pronađe tamo gde ih nema.

FS Regiona Zapadne Srbije i sada daje punu podršku predsedniku Slaviši Kokezi i svim organima FS Srbije u nameri da istraju u borbi protiv svih nepravilnosti u našem fudbalu, među kojima spadaju i pozivi na linč od strane Zvezdana Terzića na legalno izabrane institucije u FSS i predsednika Slavišu Kokezu
" stoji u saopštenju koje je potpisao Branko Stojanović, prvi čovek FS RZS.

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić optužio je u subotu Slavišu Kokezu za rezultatske neuspehe crveno-belih i najavio da će se ići na "njegovo rušenje".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Sunday, 28.05.2017
21:31

Ne bi nista dodao.

avatar
Me1919
Sunday, 28.05.2017
19:31

Jednostavo je sve ovo,neko ce morati da ide!!!! A mi bi nas voleli da ostane i cirkus se nastavi!

avatar
Gogi-11
Sunday, 28.05.2017
19:01

Jeste najveci krivac terzic alu nemojte se vi kriti iza fss i glumiti postenje pa zar niste omladince vi pokralivi to brutalno a to su ipak samo deca dali je terzic ili vi pislao onog obradovica da onako sudi u jagodini deci i za to je kriv terzic? Niste vi nista bolji od njega samo ste trenutno na mocnijim pozicijama a svoje pipke pustili u vecinu klubova iz super lige, dali je terzic pokrao napredak u lucanima ili sudije koje ste vi poslali a nisu oni tamo sudili po terzicevim upstvima vec xe pre biti po vasim...

avatar
sashki
Sunday, 28.05.2017
17:48

Ovo je njegov kraj nadam se. Umesto da je ćutao čestitao partizanu na pobedi navijači bi nekako prešli preko izgubljene titule a ovako je stvarno sramota da ama posle svake utakmice on proziva čitav savez, da nije tužno bilo bi smešno. Sam sebe zakopava u vecu rupu. Kao što rekoh da je ćutao navijači bi prešli preko titule zbog smanjenog duga, ovako sramoti zvezdu i sebe

avatar
Nscz65
Sunday, 28.05.2017
17:35

Krecu nebitni toletovi poltroni u odbranu poslodavca

avatar
Sunday, 28.05.2017
17:18

Hvala Bogu krenulo je!

avatar
Kladionicar
Sunday, 28.05.2017
17:15

Kakvo rasulo. Zasto ovi izjasnjavaju uopste? Krajnje je vreme da se u savez dovedu ljudi koji znaju sta rade, po mogucstvu Japanci ili neko ko ne zna nista o nasem fudbalu.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 28.05.2017
16:59

Terzic jeste preterao sto se nekih stvari tice,ali daleko od toga da prica bez osnove. Pa Partizan ima 14 prijateljskih utakmica u ligi,dok Zvezda ima 4 i onda kada sudije poguraju Zvezdu oni nadju da napadaju,a to sto oni igraju rekreativno to nikom nista? Pored toga evo jedan primer,zasto ce Partizan prodati Ronalda i Mesija (Djurdjevica i Leonarda) zajedno za nekih 6m,a Zvezda bez ucesca u evrokupovima proda veznog za 7m? Pa zato sto su strani klubovi shvatili da te golove sto daju da su im poklonjeni i ne zele da daju pare za prosek! Eto juce finale bilo,Partizan satro neka sila,jedva dobili 1:0 i to uz gomilu sudijskih gresaka na stetu Zvezde i uz bar 1 cist ne dosudjen penal,pa kako je to moguce kada su tako dobri? Dace bog da sacuvaju celu ekipu pa kada ih od fudbala oduci Hafnafjord hoce i onda Zvezda biti kriva?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 28.05.2017
16:55

U ovom slučaju potpunog kraha na terenu...ovo je Boooom

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 28.05.2017
16:54

Neverovatno dobar tekst svaka cast