Frimpong OBJASNIO! Evo kako se uverio koliko je Zvezda jaka!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.01.2017.
17:16
Izvor: Beta

Po dolasku u Sloveniju na pripreme, novi štoper Crvene zvezde Abraham Frimpong istakao da je došao u najveći klub na ovim prostorima, a otkrio je i koji su njegovi najveći kvaliteti.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Abraham Frimpong priključio se danas saigračima na pripremama na Kopru.
 
"Kao igrač koji je igrao i za Napredak i za Vojvodinu, upoznao sam se sa ovom ligom i znam sve što je potrebno. Mislim da ću se dobro snaći i u Crvenoj zvezdi. Odlikuju me dobri startovi, a takođe sam dobar na lopti", rekao je Frimpong po dolasku u Kopar, navodi se na sajtu Zvezde.

Fudbaler iz Gane je prošle nedelje potisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom.

On je rekao da je upoznat sa renomeom i zadacima kluba.

"Znam mnogo o Crvenoj zvezdi, znam da je to najveći klub sa ovih prostora u koji sam mogao da dođem.

Igrao sam u više navrata protiv Zvezde, a najbolji rezultat ostvaren je sa Napretkom, na početku ove sezone, kada smo u Beogradu odigrali 2:2.

Igrali smo pet, šest puta, a 2:2 je najbolje što smo ostvarili. To govori koliko je Zvezda jaka",
naveo je 23-godišnji Frimpong.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 17.01.2017
02:00

Procitam Frimpong i setim se da je bio neki takav u Arsenalu igro nesto tipa polusezonu sezonu, i nestao, pa rekoda nije ovaj, a ovo onja sto nije ni u Napretku bio nesto.

avatar
joca pfc1
Monday, 16.01.2017
22:25

Pa ovaj bio kod nas pre par godina na probi i nije prosao ! Smehoteka od igraca

avatar
Андрија Миљковић
Tuesday, 17.01.2017
00:36

Kakve to veze ima keve ti ? n Prosinecki nije prosao u Dinamu pa jer ispao los igrac?nIsto tako je Barkos bio los u zvezdi pa cak i Evandro pa je jedan igrao sa Mesijem u reprezentaciji i promenio sve velike juzno americke klubove a Evandro zavrsio u Portu ...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 17.01.2017
11:17

Нису му одговарали услови које му је партизан понудио. То је он изјавио кад је представљен у Звезди као појачање а то нико из партизана није демантовао.

avatar
Povratak kralja #48
Monday, 16.01.2017
21:17

Dobro pamtimo poslednje dve utakmice Napretka i zvezde, ne moraš da nas podsećaš koliko je zvezda -jaka-. zvezda 2:2 Napredak uz nedosuđeni čist penal za Napredak i za pobedu Napretka. Napredak 0:1 zvezda, a na 0:0 nepokazan očigledan drugi žuti karton Fibelu i zaustavljena stopostotna šansa Napretka zbog izmišnjenog ofsajda i oteta pobeda Napretku. zvezda je zaslužila 0 bodova, a otela 4 protiv Napretka samo. Da ne nabrajam redom: Surdulica, Radnički, Voždovac, Lučane, Metalac trebao bih skoro celu ligu da ispišem. Pored toga izašao je snimak 51 gola zvezde u jesenjem delu prvenstva. To su ili autogolovi, ili iz penala, ili neregularni zbog drugih stvari, ili lagani prolaz po boku i pas na peterac usamljenom zvezdinom igraču, ili su to šutevi sa 20-ak metara bez bloka, a strelci sami kao duhovi ili su golovi glavom igrača sa 6, 7, 8 metara igrača koji su neometani ili iz kontranapada gde protivnički igrači ne isprate zvezdine. Naša liga jeste slaba ali ljudi ovo je očigledno pa protiv Partizana svi igraju bunker, ubijaju pozadi, za 20 min naprave po 15-ak prekršaja, kartone ne dobijaju, kontra na nerešen rezultat ili vođstvo protivnika je misaona imenica, u šesnaestercu pola ekipe, odugovlače od 50.minuta, a protiv zvezde napadaju da daju gol na nerešen rezultat ili pri vođstvu u 88.minutu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 17.01.2017
11:20

Било би лепо да наведеш све ситуације на свим утакмицама где су Звездини противници били оштећени. Да то буде детаљно објашњено а не као сад с брда с дола.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 16.01.2017
20:33

Tvoje objašnjenje stiglo je kasno jer to je odavno svima u Srbiji jasno.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 16.01.2017
18:32

Јака, јака, много јака, најјача.