Formu "Romantičara" testiraju CSKA, Malaga i Benfika!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.07.2014.
23:19
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Ekspedicija superligaša sa Karaburme sprema se na dalek put u Moskvu gde će izabranici Švabe Đurđevića imati priliku da odmere snage sa velikanima evropskog fudbala.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri OFK Beograda doputovali su sa Zlatibora gde je obavljen centralni deo priprema za novu sezonu.

Već u subotu "Romantičari" kreću put Moskve gde će u periodu od 20. do 24. jula odigrati najmanje tri kontrolne utakmice protiv evropskih velikana među kojima se nalaze moskovski CSKA, španska Malaga i lisabonska Benfika.

Prvi kontrolni meč OFK Beograd igra 20. jula protiv šampiona Rusije, moskovskog CSKA. Biće to prilika da Dejan Đurđević ukaže priliku svim igračima koji krenu put Moskve a onda seldi učešće na turniru "Lav Jašin Kup".

Na turniru koji se igra u čast slavnog ruskog golmana a koji organizuje moskovski Dinamo moći će da nastupe samo igrači mlađi od 21-e godine što neće predstavljati preveliki problem za OFK Beograd jer veći broj igrača tog tima spada u tu kategoriju.

"Romantičari" su smešteni u "A" grupu sa ekipama Malage i Benfike a u zavisnosti od rezultata mogli bi da se sastanu još sa nekom od tri preostale ekipe iz grupe "B" među kojima su PAOK, CSKA i Dinamo.

Sve utakmice na memorijalu "Lav Jašin" biće odigrane u sklopu "Lužnjiki" kompleksa u prestonici Moskve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke