Formiran stručni štab "Orlića"

Autor: Miloš Marković
subota 22.08.2015.
16:29
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić oformio je kompletan stručni štab dve nedelje uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nakon fijaska koji je prethodna generacija mladih reprezentativaca doživela na Evropskom prvenstvu u Češkoj, nova selekcija započinje novi ciklus vođena Tomislavom Sivićem.

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije oformio je stručni štag koji će, kako je rekao, činiti mladi i obrazovanih ljudi koji već imaju određeno iskustvo.

"Formirali smo stručni štab od mladih i obrazovanih ljudi, koji imaju određeno iskustvo u svom poslu. Svi članovi su posvećeni poslu i nadam se da će ispuniti očekivanja koja su postavljena pred njih" rekao je Sivić.

Pored selektora Sivića u stručnom štabu reprezentacije nalaze se tim menadžer Pavle Simić, treneri Vladimir Radenković, Bojan Leontijević i Goran Šaula, trener golmana Momir Ćirić, lekar dr Goran Bićanin, fiziotarapeuti Radomir Mijatović, Nemanja Božić i Viktor Vujošević i ekonom Nenad Dragaš.

Mlada reprezentacija Srbije prvu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igra 8. septembra u Gornjem Milanovcu protiv Litvanije.

"Imamo kratak period za pripreme, a obaveze su velike. Od nas se, takođe, puno očekuje, jer naš mladi državni tim u tom takmičenju u kontinuitetu ostvaruje dobre rezultate", smatra Sivić.

U našoj, drugoj grupi, nalaze se još selekcije Italije, Slovenije, Republike Irske i Andore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke