Fofana se nameće golovima, hoće li igrati u revanšu?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.08.2014.
13:47
Izvor: Sportske.net

Kombinovani tim Partizana danas je odigrao kontrolnu utakmicu protiv Železnika i zabeležio ubedljivu pobedu, a golovima se posebno istakao Ismael Beko Fofana, koji nije ni putovao u Bugarsku na prvi meč sa Ludogorecom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Neefikasnost se pokazala kao možda i najveći problem ekipi Partizana na putu ka ostvarenju evropskog cilja, a koji vodi preko bugarskog Ludogoreca.

Crno-beli imaju ''aktivan rezultat'' pred revanš (0-0), ali ako žele u plej-of za plasman u Ligu šampiona, golgeteri će morati da prorade.

Napad Partizana u prvom meču predvodili su Lazović i Škuletić, dok Ismaela Beka Fofane nije bilo ni među 18 igrača koji su putovali u Bugarsku.

Danas su crno-beli imali i jednu proveru pred revanš sa Bugarima, rival im je bila ekipa Železnika, a u pobedi rezultatom 4-1, posebno se istakao baš Fofana.

On se upisao u strelce tek što je počeo meč, u prvom minutu, Nikola Ninković je u 12. minutu bio preciuzan sa bele tačke za 2-0, da bi dva minuta kasnije Fofana uspeo da postigne i svoj drugi gol za ubedljivih 3-0.

Posle furioznog početka usledilo je zatišje, da bi u drugom poluvremenu najpre Gligorijević smanjio na 3-1, da bi konačan rezultat postavio mladi Šaponjić, sedam minuta pre kraja utakmice.

Partizan je nastupio u sledećem sastavu: Živković (Kljajić od 46′ – Živković od 65′), Pauljević, Ostojić, Ilić Branko, Petrović, Marković (Bogosavac od 61′), Gulan, Luka (Stevanović od 61′), Grbić (Lukić od 28′), Fofana, Ninković (Šaponjić od 46′).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke