Fofana ide za Rakićem i Gogićem!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.01.2015.
10:14
Izvor: Sportske.net

Partizanov napadač Ismael Beko Fofana karijeru bi trebalo da nastavi u Kini i to u klubu čiji će članovi ove zime postati dvojac Crvene zvezde.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šef stručnog štaba FK Partizan Marko Nikolić odavno ne računa na usluge Ismaela Beka Fofane pa će zimski prelazni rok biti prilika da fudbaler iz Obale Slonovače pronađe novu sredinu.

Već je bilo reči o tome da sportski sektor na čelu sa Ljubišom Tumbakovićem radi na tome da Fofana karijeru nastavi u Kini, a dnevni list "Sport" prenosi da je posao oko transfera skoro pa završen.

Ukoliko ne bude bilo komplikacija u pregovorima, Fofana će u narednih godinu dana braniti boje kineskog drugoligaša Đingdaa kao pozajmljen igrač Partizana.

"Nismo još okončali posao, tek treba da razgovaramo. Sve ide u dobrom smeru i verujem da će sve tri strane posle razgovora biti zadovoljne. Beko u Humskoj nije imao veliku minutažu i nova sredina bi mu dobro došla da se igrački vrati i možda više doprinese u budućnosti, jer u ovom momentu nema prostora pored Lazovića i Škuletića" izjavio je fudbalerov menadžer.

Godišnja primanja Ismaela Beka Fofane iznose 50.000 evra što znači da će budžet Partizana biti rasterećen za taj iznos ukoliko se pozajmica Đingau realizuje.

Dodajmo i to da će napadač Partizana u kineskom klubu imati društvo dvojice fudbalera Crvene zvezde koji bi takođe trebalo da se presele u redove ovog drugoligaša.

Ukoliko sve bude išlo po planu, od naredne sezone napad ekipe Đingdao predvodiće Beko Fofana i Đorđe Rakić a u veznom redu ćemo gledati Gorana Gogića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.01.2015
11:31

Nekom dva najbolja igraca u jesenjem delu a nekom rezervista ... razlika je u nivou, realno.

avatar
Gorann
Tuesday, 06.01.2015
12:59

Gogic rezervista, a Rakic najgori igrac. S druge strane, Fofana proglasen za najboljeg igraca.

avatar
Gorann
Thursday, 08.01.2015
18:36

Rezervista=rezerva, sedi na klupi. Koliko se secam, ni Fofana ni Gogic nisu bili starteri ni jednu utakmicu. Gogic je proveo na terenu manje vremena nego Fofana (ne znam da li je uopste igrao na zvanicnoj utakmici) tako da nema smisla govoriti da je on medju dva najbolja igraca kao sto to nije ni Rakic. Jeste on najefikasniji, mozda i najbolji napadac u ovom trenutku ali igrac nikako. To su Rajkovic i Ristic.

avatar
Tuesday, 06.01.2015
15:24

Rrakic jeste najgori igrac, ali je vas najbolji, sa najvise postignutih golova. Gogic rezervista?Pa sta je onda Fofana ako je Gogic rezervista? Fofanu ste vi izabrali za najboljeg igraca, mislili ste da cete tako zeznuti Nikolica da ga stavi umesto Skuletica ili Lazovica, prevarili ste se :D

avatar
zvezdabre
Tuesday, 06.01.2015
14:30

Glavni igraci?Gogic odigrao jednu utakmicu,a Rakic igrao zato sto nismo ni imali druge napadace,kakvim se ti stvarima koristis au