FK Vojvodina usvojila ostavke Mijića i Vukovića

Autor: Beta Beta
petak 08.09.2017.
23:08
Izvor: Beta

Skupština Vojvodine usvojila je večeras ostavke predsednika tog fudbalskog kluba Dušana Mijića i prvog čoveka Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Sednici je prisustvovalo 34 od ukupno 55 članova, a ostavke Mijića i Vukovića su usvojene jednoglasno.

Mijić je pismenu i neopozivu odluku podneo neposredno pred sednicu i to je predsednik Skupštine Milan Davidov naknadno stavio u dnevni red i dao mogućnost članovima da se izjasne po tom pitanju.

Vuković je članove Skupštine izvestio o finansijskom poslovanju kluba od decembra 2016. godine i naveo da je ukupan dug smanjen i da sada iznosi 3.729.000 evra.

Članovi Skupštine su, ipak, jednoglasno odbili usvajanje finansijskog izveštaja, a Davidov je izrazio nezadovoljstvo uslovima pod kojima je firma "Vuković Benz" davala pozajmicu klubu.

Kako je saopšteno na sajtu kluba, mesečna kamata je iznosila 2,5 odsto, a vozila su od te firme zakupljivana po ceni od 5.000 dinara dnevno.

Skupština Vojvodina je izabrala Radovana Ivetića novog predsednika Nadzornog odbora, dok će ovlašćeno lice do izbora novog predsednika kluba će biti generalni direktor Aleksandar Dunđerski.

Nova sednica Skupštine Vojvodine, na kojoj treba da bude izabran novi predsednik Upravnog odbora, najverovatnije će biti održana u petak, 15. septembra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ša-la-la-la
Saturday, 09.09.2017
16:19

Umesto da se bave fudbalom, bavili se nefudbalskim stvarima. Kada videli da to tako ne ide digli sidro i pokopali Vojvodinu. Lepo ja rekoh jos kada je dosao Vukovic da Vojvodini preti scenario OFK-a, a pojedini ste me napadali. Eto vam sada.

avatar
paok
Saturday, 09.09.2017
06:06

Postavite sada navijace nek vam vode klub, oni su i doveli Vukovica. Dok su vam bili ovi iz Juzne Backe barem ste normalno funkcionisali.

avatar
djoleo
Saturday, 09.09.2017
05:45

Neka Vuković finansijski izveštaj pošalje UEFA. Iznajmljivanje automobila 5000 RAD dnevno a kamata 2,5 pošto mesečno, ja mislim da je za sve to kriv Mažić i Tole.

avatar
3x3
Saturday, 09.09.2017
00:08

Upropastise Vojvodinu skroz.