FK Radnički objavio saopštenje navijačima Partizana

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.05.2016.
13:04
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Navijači Partizana u nedelju u Nišu neće moći da uđu na tribinu sa crno-belim obeležjima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ekipe Radničkog iz Niša i Partizana igraju derbi meč plej-ofa domaće Superlige, igra se u nedelju od 19 časova, a povodom toga FK Radnički je izdao saopštenje u kome obaveštava navijače Partizana da ne dolaze na stadion sa obeležjima kluba.

Saopštenje vam prenosimo u celosti.

"Utakmica između FK Radnički Niš i FK Partizan, koja će biti odigrana u nedelju od 19 časova, u okviru 36. kola Superlige nosi epitet utakmice visokog rizika.

Ovim putem još jednom obaveštavamo navijače gostujućeg tima da na stadion neće biti dozvoljen ulaz sa navijačkim obeležjima Partizana zbog suspenzije izrečene od strane FSS-a nakon dešavanja na nedavno odigranom večitom derbiju. Svi koji na stadion Čair dođu u majicama, dresovima, sa šalovima, kapama ili bilo kakvim obeležjem FK Partizan, uključujući i zastave i transparente, biće vraćeni i ulaz će im biti onemogućen.

Na sastanku kojem su prisustvovali predstavnici oba kluba, Saveza, MUP-a i redarske službe ustanovljeni su detalji organizacije predstojeće utakmice. Biće angažovan maksimalan broj ljudstva, kako bi sve na stadionu i oko njega proteklo u najboljem mogućem redu. To je više od 200 redara, dok će policija po liniji rada, koji praktikuje, odrediti broj svojih pripadnika za obezbeđenje aktera predstojeće utakmice.

Takođe, na sastanku posvećenom organizaciji ove utakmice bilo je reči o svemu što bi moglo da predstavlja i najmanju pretnju za bezbednost, sa napomenom da će značajnu ulogu imati i sami navijači oba kluba.

Fk Radnički kao organizator utakmice učiniće sve da utakmica sa Partizanom bude pravi praznik fudbala i protekne u najboljem redu. Apelujemo na građane da se ponašaju u skladu sa Zakonom. Na taj način posao bi olakšali i redarima i policiji.

Predlažemo da se na vreme kupe ulaznice, da se za dolazak do stadiona koristi javni prevoz jer će ulice oko stadiona biti zatvorene u vreme odigravanja meča i da se ranije dođe kako se na ulazima ne bi stvorila gužva. Zbog pojačane kontrole na ulazima stadiona, gledaoci su u obavezi da kod sebe imaju jedan od ličnih dokumenata (ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu).

Na samoj utakmici biće postavljeno nekoliko kamera za snimanje.",
piše u saopštenju ekipe Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 13.05.2016
16:59

ma pustite ih, ta sacica od 1000-2000 sto bi dosla na severu, neka ih, neka se zanimaju, neka imaju obelezja...

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Saturday, 14.05.2016
08:38

Sačica 😅😅😅 pa vi ste kraljevi

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Saturday, 14.05.2016
20:43

Bojkot shvati vec jednom i ne pali se.Vise sam puta bio na stadionima nego ti sto zivis u Srbiji.dovidjenja

avatar
Legenda JSD
Saturday, 14.05.2016
16:42

Pa njih nema dve hiljade ukupno kad se saberu utakmice cele sezone :) To za obelezje je fora, da se ne vidi da ih je doslo dvesta na tekmu :)

avatar
Legenda JSD
Saturday, 14.05.2016
16:40

Vas nema vise od nekoliko stotina po utakmici, bolje cuti hahaha :) Smem da potpisem da nikada nisi bio na nekom stadionu. Po tvojim komentarima, mogu da primetim da jos uvek nemas licnu kartu hi hi hi :)

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 14.05.2016
11:24

toliko vas bilo prosli put, samo poluprazan sever, 2000 maksimum, toliko je bio i jug ali zapad i istok su odavno privlacili vise pravih navijaca Radnickog od samog juga i Meraklija... tako da sutra, ceo stadion ima da bude uz Radnicki, pojedinaca uvek bilo i bice...

avatar
prike
Friday, 13.05.2016
15:00

Каква сад суспензија од стране ФСС-а? И ако стварно постоји, сигурно није изречена реквизитима већ навијачима. А њима је, колико видим, дозвољен долазак. Нејасно...

avatar
Miroslav Topalovic
Friday, 13.05.2016
17:23

izvini druze,a kako ces ti da zabranis navijacu Partizana da udje na stadion. sta pitace svakoga ko bude ulazio "izvioni decko, a za koga ti navijas?" i on se napravai lud i kaze za Spartak iz LJiga . pazi ovo samo dokazuje kolko ljudi u savezu nemaju mozga i kolko su im kazne smesne.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 15.05.2016
12:32

lepo pise, sa obelezijma nema ulaska, a ti ako bas oces, odi i na jug u grotlo one dece od Meraklija pa navijaj za crnog blizanca...