FK Rad: "Navijačima Zvezde 700 karata"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.07.2017.
18:50
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Predstojeći gradski derbi između Rada i Crvene zvezde proglašen je utakmicom "povećanog rizika" zbog čega je važno da navijači uzmu u obzir sledeće informacije.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Banjice oglasio se tokom popodneva kako bi ljubiteljima fudbala koji u nedelju planiraju dolazak na stadion "Kralj Petar Prvi" pružio važne informacije.

Fudbalski klub Rad obavestio je javnost da je utakmica sa Crvenom zvezdom proglažen za meč "povećanog bezbednosnog rizika" što zahteva striktnu primenu mera i aktivnosti definisanih Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Prodaja karata za pomenutu utakmicu vršiće se samo na dan meča, a kapije stadiona "Kralj Petar Prvi" biće otvorene u 17 časova.

Za gostujuće navijače predviđen je sektor na tribini Zapad II koji može da primi 700 lica.

Najvatrenije pristalice fudbalskog kluba Rad biće smeštene na južnoj tribini, a za sve ostale posetioce rezervisana su mesta na gornjem delu zapadne tribine.

Karte za gostujuće navijače koštaju 400 dinara, koliko staje i ulaz na "Zapad II".


Ne treba napominjati da će kontrole prilikom ulaska na tribine biti rigorozne i da će licima koja svojim ponašanjem ili stanjem ukazuju da mogu prouzrokovati nasilje ulaz biti zabranjen.

Utakmica drugog kola Super lige Srbije između Rada i Crvene zvezde igra se u nedelju, 30. jula od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke