FK Partizan - Prvo Totenhem pa Upravni odbor

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.09.2014.
18:00
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

U danu kada su predstavnici Partizanove Omladinske škole najavili generalni štrajk zbog neisplaćenih zarada Sekretarijat Upravnog odbora zasedao je u Humskoj i doneo sledeće zaključke.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nedugo nakon što je ugašen "požar" izazvan štrajkom prvotimaca u FK Partizan susreli su se sa novim ozbiljnim problemima jer su štrajk najavili i predstavnici Omladinske škole.

Kako smo već izvestili, generalni štrajk zaposlenih u Omaldinskoj školi i ekonomatu najavljen je za 20. septembar ukoliko klub ne isplati dugovanja koja ima a na današnjoj sednici Sekretarijata UO nije bilo ni reči o novonastalom problemu.

Redovna sednica Sekretarijata poslužila je čelnicima FK Partizan da pretresu pitanja vezana za organizaciju predstojećeg duela sa Totenhemom u Ligi Evrope, za donošenje opštih akata iz delokruga organa kluba, kao i za organizaciju izborne Skupštine kluba.

"Sekretarijat je usvojio odgovarajuće predloge odluka opštih akata koji će biti dostavljeni Upravnom odboru na usvajanje, kao i terminski plan za njihovo sprovođenje. Na sednici Upravnog odbora takođe će biti definisan plan aktivnosti za pripremu izborne sednice Skupštine kluba" navodi se na sajtu FK Partizan.

Uz navedeno, javnosti je predočeno da će dugo najavljivana sednica Upravnog odbora kluba biti održana nakon utakmice sa Totenhemom, dakle posle 18. septembra.

Do tada, zaposleni u Omladinskoj školi i ekonomatu mogu da se nadaju da će baš na toj Sednici biti rešeni problemi oko isplate njihovih zarada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke