FK Partizan: "Podrška Nikoliću i igračima"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.03.2015.
18:05
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan oglasio se u nedelju zvaničnim saopštenjem povodom dešavanja na prve dve utakmice prolećnog dela sezone u JSL. Konstatovano je da ekipa ne igra na željenom nivou, da su sudije uticale na neuspeh u subotnjem susretu, ali je pored sv

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Lider na tabeli Jelen Superlige otvorio je prolećni deo sezone sa dva remija na domaćem terenu a nakon nedeljnog trijumfa Crvene zvezde na gostovanju u Jagodini predsnot Partizana u odnosu na prvog pratioca iznosi 4 boda.

Takve okolnosti naterale su predstavnike Upravnog odbora FK Partizan da organizuju Sekretarijat kojem su prisustvovali članovi stručnog štaba i fudbaleri.

Na današnjoj sednici Sekretarijata konstatovano je nezadovoljstvo prikazanim igrama ali i arbitražom na utakmici sa Radničkim iz Niša.

"FK Partizan očekuje adekvatnu reakciju nadležnih organa FSS i preduzimanje mera kako se ne bi ponavljale greške koje direktno utiču na ishod utakmica, a time i na poredak na tabeli" stoji u saopštenju Sekretarijata.

Što se tiče forme ekipe i prikazanog na prethodne dve utakmice, članovi Sekretarijata konstatovali su da se mora bolje ali i da pored dva vezana remija kod kuće stručni štab i igrači imaju podršku.

"Sekretarijat UO iskazao je puno poverenje igračima i članovima stručnog štaba uz uverenje da će se forma ekipe popraviti u narednim utakmicama i ostvariti rezultati koji će zadovoljiti ljubitelje crno-belih boja. Opšte je mišljenje da klub i tim imaju potencijal i resurse da iskazane slabosti prevaziđu i ostvare takmičarske ciljeve u ovoj sezoni, osvajanje duple krune" dodaje se u saopštenju.

Fudbalski klub Partizan i dalje se nalazi na čelu tabele Jelen Superlige sa 40 osvojenih bodova, dok drugoplasirana Crvena zvezda sada ima 36 ali već u narednom kolu igra veliki derbi na domaćem terenu protiv novosadske Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke