FK Partizan: "Nije bilo opomene UEFA"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.07.2014.
11:15
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan demantovao je pisanja pojedinih medija da je UEFA poslala opomenu klubu iz Humske zbog objavljivanja cene karata za duel sa Ludogorecom još pre no što su crno-beli overili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije oglasio se povodom pisanja pojedinih medija da je iz Niona u Humsku stigla opomena i to zbog činjenice da su crno-beli objavili cene karata za duel sa Ludogorecom iako nisu overili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Povodom informacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja, FK Partizan želi da obavesti javnost, da UEFA nije izrekla ni usmenu, niti pisanu opomenu našem klubu, a povodom objavljivanja cene karata za eventualni meč protiv Ludogoreca u 3. kolu kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona" stoji u demantiju objavljenom na sajtu crno-belih.

Iz Humske poručuju da se radi o neznanju novinara koji je napisao takvu vest i da je na taj način izrečena "notorna laž i kleveta" o klubu "koga u Evropi još uvek smatraju uglednim i uspešnim".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke