FK Partizan: "Neuralgično, neverovatno, skandalozno!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.02.2015.
21:05
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trenutak kada je Partizanu poništen gol u duelu sa Radničkim iz Niša sigurno će biti analiziran od strane sudijske komisije a u Humskoj su uvereni da je skandaloznom sudijskom odlukom ekipa evidentno oštećena.

Screenshot: partizan.rs
Screenshot: partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan upisao je drugi uzastopni remi na startu prolećnog dela sezone ali će, za razliku od duela sa Voždovcem, crno-beli imati mnogo toga da zamere arbitrima.

Već tokom utakmice pisali smo o situaciji iz 72. minuta kada je Petar Grbić pogodio mrežu Radničkog iz Niša ali je pogodak poništen zbog navodne ofsajd pozicije u kojoj se našao Nemanja Kojić.

Sudeći prema snimcima koji su trenutno dostupni čini se da napadač Partizana nije dodirnuo loptu koja je išla u gol ali bi neka kamera iza gola definitivno otklonila svaku sumnju.

Što se tiče administratora zvaničnog sajta FK Partizan, crno-beli su oštećeni o čemu se govori i u izveštaju sa utakmice.

Na zvaničnom sajtu FK Partizan izveštaj sa današnje utakmice nosi naslov "Partizan žestoko oštećen" a u pretposlednjem pasusu opisana je sporna situacija uz mnoštvo epiteta koji ukazuju na greške arbitara.

"A onda neuralgični 72. minut i poništen pogodak Partizana iz razloga koji je poznat samo očajnim arbitrima... pomoćnik Čađenović drži zastavicu visoko podignutu, a glavni arbitar Kiš-Čepegi svira ofsajd Kojića?!? Neverovatno! Još na stadionu, u realnom vremenu, bili smo sigurni u apsurdnost ovako skandalozne sudijske odluke, a tek posle odgledanog video snimka..." navodi se na sajtu Partizana.

Duel 17. kola između Partizana i Radničkog iz Niša sudio je Novosađanin Robert Kiš-Čepegi a pomoćnik ispod zapadne tribine koji je signalizirao ofsajd dolazi iz Kragujevca. U pitanju je Vladimir Čađenović.

Dilemu oko toga da li je bilo ofsajda mogli bi da daju snimci sa kamere iza gola, ukoliko je neko snimio taj detalj, ili nešto širi kadar sa zapadne tribine kako bi se utvrdilo u kom momentu je Čađenović podigao zastavicu.

Ukoliko je Kragujevčanin signalizirao ofsajd na samom kraju akcije dilema je samo da li je Nemanja Kojić dodirnuo loptu.

Jasno, ovaj detalj naći će se tokom naredne nedelje pred sudijskom komisijom koja će odlučivati o tome da li je Partizan oštećen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke