FK Partizan - Karte za Ludogorec od sutra i na blagajnama

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.08.2014.
17:29
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će karte za predstojeći revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom od ponedeljka moći da se kupe i na blagajnama stadiona u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije polako se priprema za jako važan meč koji je zakazan za sredu od 20 časova i 45 minuta a igra se na stadionu u Humskoj.

Fudbalski klub Partizan obavestio je navijače da će ulaznice za predstojeći revanš meče trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom od ponedeljka moći da se kupe i na blagajnama stadiona.

U ponedeljak i utorak blagajne podno južne tribine radiće od 9 do 18 časova, dok će u sredu karte moći da se kupe od 9 časova pa do početka utakmice.


Prilikom kupovine obavezno je poneti neki identifikacioni dokument na uvid (ličnu kartu, pasoš, vozačku…), a moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po osobi.

Podsećamo da su cene karata za duel sa Ludogorecom ranije određene i da najjeftinija, za južnu i severnu tribinu, košta 600 dinara, dok ulaz na bočne i centralne delove istočne i zapadne tribine staju 1.200, odnosno 1.500 dinara.

Iz FK Partizan su poručili da sezonske ulaznice važe za ovaj meč, a njihova prodaja se NEĆE odvijati na sam dan susreta. Za kupce sezonskih ulaznica koji su iste kupili preko kompanije Eventim, biće otvorena posebna blagajna za zamenu vaučera, blagajna br.9. (blagajne stadiona Partizan kod teniskih terena, ispod južne strane stadiona) koja će biti vidno obeležena.

Fudbalski meč FK Partizan – PFC Ludogorec igra se u sredu 06.08.2014. sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke