FK Partizan - Izbori u roku utvrđenom Statutom!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.09.2014.
18:55
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Upravni odbor FK Partizan zasedao je u četvrtak i doneo odluku da izborna sednica Skupštine kluba bude održana u roku utvrđenom Statutom kluba, što će reći do kraja kalendarske 2014. godine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dugo očekivana sednica Upravnog odbora FK Partizan održana je u četvrtak na stadionu u Humskoj ali posle nje nisu donete bitnije odluke.

Na 35. redovnom zasedanju članovi Upravnog odbora razmatrali su pitanja vezana za okvire redovnih aktivnosti kluba među kojima je i usklađivanje opštih akata poslovanja kluba sa izmenama i dopunama važećih zakonskih propisa.

Uz to, članovi UO FK Partizan verifikovali su odluke Sekretarijata Upravnog odbora donete u vremenu između dve sednice a pitanje zakazivanja izbora takođe je bilo tema današnje sednice.

"Utvrđeno je da će se izborna sednica Skupštine kluba održati u roku utvrđenom Statutom kluba. Upravni odbor će utvrditi plan pripremnih aktivnosti i zaduženja organa kluba u cilju sprovođenja izbora saglasno Statutu, ugledu i interesima kluba" navodi se u saopštenju UO FK Partizan.

To znači da bi izborna Skupština trebalo da bude održana do kraja tekuće kalendarske godine i to u decembru mesecu kada bi i predsednik Dragan Đurić mogao da ustupi svoje mesto legitimnom nasledniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke