Filip Stojković posvetio pobedu povređenom kolegi iz odbrane

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 28.09.2017.
22:46
Izvor: Sportske.net

Crvena Zvezda je slavila na gostovanju u Kelnu, u okviru drugog kola grupna faze Lige Evrope.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Izabranici Vladana Milojevića upisali su prvu pobedu u Ligi Evrope ove sezone, kako su nakon remija protiv BATE Borisova slavili na gostovanju ekipi Kelna.

Bilo je na kraju 0:1 za srpskog vicešampiona, Zvezda je dominirala u prvih 45 minuta, ali je u nastavku Keln bio bolji rival.

Ipak, "crveno-beli" su izdržali, borbena odbrane je sjajno odradila svoj posao, a jedan od najistaknutijih bio je i desni bek Filip Stojković, koji je pružio možda i najbolju defanzivnu partiju od kako je letos stigao na "Rajko Mitić".

"Došli smo ovde da se nadigravamo, i rekao sam ko bude bolji na terenu i ko bude imao zasluženo više sreće pobediće i na kraju smo to bili mi.

U prvom poluvremenu smo mogli da rešimo utakmicu, imali smo prilike da povedemo sa 3:0, ali dobro, to je fudbal i zato je zanimljivo. Poveli smo 1:0 i opet smo pokazali da imamo fenomenalnu odbranu. Počevši od napadača smo svi odigrali fenomenalno, kako je šef tražio od nas i ja ovu pobedu posvećujem Savketu, koji nam je nedostajao, ali kao što sam i rekao, koga nema bez njega se može i mora. Dao nam je podršku i evo vratili smo mu
", izjavio je Stojković.

Zvezdu 19. oktobra očekuje duel sa Arsenalom na stadionu "Rajko Mitić", a Stojković veruje da će Vujadin Savić biti spreman za taj duel.

"Ja se nadam, radi on već punom parom, ide na terapije ima dva treninga dnevno, ako bog da biće na terenu već u nedelju protiv Kruševca", dodao je desni bek "crveno-belih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke