Fibel: "Božović me nije otpisao"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.10.2016.
09:57
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Francuski internacionalac Tomas Fibel odavno je izgubio status prvotimca u Crvenoj zvezdi ali ga to nije pokolebalo jer tvrdi da ga se trener Miodrag Božović nije odrekao.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da će nakon promašaja sa angažovanjem Brazilca Edsona "pogoditi" sa Tomasom Fibelom, tim pre što je bivši štoper Mordovije na "Marakanu" stigao na insistiranje Miodraga Božovića.

Nakon ispadanja iz Evrope i 11 odigranih utakmica u Superligi Tomas Fibel više nije u najužoj konkurenciji za prvi tim ali ga nedostatak takmičarskih utakmica nije pokolebao.

"Kada ne igraš mesec dana najvažnije je da ostaneš pozitivan. Srećom, tim pobeđuje i zato mnogo lakše podnosim izostanak. Da ne igram, a beležimo loše rezultate bio bih sigurno više razočaran" kaže za "Žurnal" Tomas Fibel.

Poslednju takmičarsku utakmicu u crveno-belom dresu Tomas Fibel je odigrao 25. avgusta kada je Zvezda ugostila Sasuolo u revanšu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Uprkos tome što ga je Miodrag Božović ostavio na ledu, a navijači proglasili još jednim u nizu promašaja, Tomas Fibel tvrdi da mu je trener pokazao da ga nije otpisao.

"Razgovarali smo. Pokazao mi je tim gestom da me nije otpisao. Imamo odličan odnos i verujem u ono što mi je rekao. Najvažnije je da radim naporno, kao i uvek, i čekam šansu, a kad ona stigne biću spreman" zaključak je Tomasa Fibela.

Francuski internacionalac odigrao je do sada 10 takmičarskih utakmica u dresu Crvene zvezde od čega šest u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Thursday, 13.10.2016
11:18
avatar
saka7903
Thursday, 13.10.2016
10:29

Jer se pitate uopste zbog cega covek ne igra.po mojim nekim zakljuccima a vi ste pisali o tome nije problem u kvalitetu vec je problem u velikom broju stranaca a i na njegovoj poziciji za nasu ligu su dovoljni lukovic i rendulic(ali samo za nasu ligu)posto za evropu treba jos da celamo.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 13.10.2016
10:28

Било би боље да јесте.