Falkao stiže u Novi Pazar!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.12.2014.
10:43
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je prvo pojačanje za prolećni deo sezone a dres kluba iz Raške oblasti obući će momak koji nosi prezime slavnog kolumbijskog napadača Radamela Falkaa.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Nakon što je sa Miloradom Kosanovićem dogovoren nastavak saradnje u Novom Pazaru su počeli da rade na jačanju igračkog kadra.

Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku biće momak čije je prezime svetski poznato u svetu fudbala imajući u vidu da ga nosi sjajni napadač Mančester Junajteda Radamel Falkao.

Dres Novog Pazara u prolećnom delu sezone nosiće Ričard Amorim Falkao (27), Brazilac kojem će ovo biti prvi angažman u Evropi.

Momak rođen u Fera de Santani ponikao je u mlađim kategorijama Korintijansa a onda je debitovao za prvi tim u sezoni 2007/2008. Pored Korintijansa Falkao je nastupao za Gvarani, Ponte Pretu i Veranopolis a 2009. godine je imao i kraći izlet na Tajland.

Ričard Amorim Falkao igra na poziciji napadača baš kao i njegov svetski poznat prezimenjak pa nam ostaje da vidimo hoće li u JSL ovaj Brazilca uspeti da dominira kao "El Tigre" u Portu i Atletiko Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.12.2014
12:13

Ja pomislio da zvezdi nije dovoljno sto opet igraju u Pazaru pred praznim tribinama pa im poslali Jovica jer znaju da mali ne moze ni praznu mrezu da pogodi :D

avatar
zvezdabre
Thursday, 25.12.2014
14:41

Pogodice kad najvise bude trebalo,cucemo te onda :)

avatar
zvezdabre
Thursday, 25.12.2014
17:39

Prvo ni jedan penal nije poklonjen,drugo to je dete od 16 godina,znamo mi da si ti bio bolji od Ronalda,ali nije svako talenat kao ti

avatar
Thursday, 25.12.2014
14:49

Pa kad je trebalo on nije pogodio ni praznu mrezu. Pa sta si mislio da ce vam na svakom derbiju sudija poklanjati po dva penala po mozda i pogodi?