Fabrisija muče povreda i licenca!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.07.2015.
20:31
Izvor: Sportske.net

Četiri dana uoči prvog meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona Partizan je UEFA predao spisak fudbalera koji će biti licencirani za duele sa Dilom a na tom spisku nema Brazilca Fabrisija Dornelasa.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije okončao je pripreme za novu sezonu a po povratku u Beograd stručni štab je operativcima predao spisak igrača koji će biti licencirani kod UEFA za mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pomalo iznenađujuće, na spisku koji je poslat u Nion nema imena Brazilca Frabrisija Dornelasa koji je pre više od tri nedelje pojačao crno-bele.

Momak koji igra na štoperskoj poziciji povredio je zadnju ložu leve noge u završnoj fazi priprema na Pohorju ali to nije razlog zbog kojeg ga nema na pomenutom spisku.

Kako prenose "Novosti", Frabrisio Dornelas nije dobio sertifikat iz regionalnog saveza Sao Paula zbog čega nije izvodljivo da bude registrovan za nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Partizan će moći da registruje Fabrisija za duele sa Dilom dan uoči prve utakmice ali će do tada morati da stigne neophodni sertifikat iz Brazila. Podsećamo da će Fabrisio biti spreman za drugi meč iako se smatralo da je njegova povreda znatno ozbiljnije prirode.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula opet
Friday, 10.07.2015
21:28

Ovakav ne profesionalizam se moze videti samo u Srbiji :( Ja zaista ne razumem sta je problem sa nsaim ljudima ovde, nesposobnost ili bahagtost, sta god daje obvako se nemoze dalje :( Osim Cukarickom koji ima sistem, normalne finsnsije i organizaciju ostali klubovi su poput cirkusa na veliku zalost....razocaran sam dokle ide bahatost i ne znaje nasih ljudi u sportu :(

avatar
D.Green4 Black&White
Friday, 10.07.2015
21:00

Za prvi dvomec nam ne treba,,,Zgazicemo ove iz Gruzije!!! Bitno je da se on lepo oporavi i nastavi da trenira...a kasnije da dobije licencu za dalje takmicenje!!!

avatar
Povratak kraljaBAN23
Friday, 10.07.2015
20:51

Možda nije do UO Partizana možda je do njihovog saveza ili kluba ali mnogo kilavo počinjemo kv. za LŠ dok se Dila ozbiljno sprema, dolazi 6 dana ranije u Bg, a pritom je sakrila sve svoje pripremne utakmice tako da je skauting nemoguć.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 11.07.2015
00:16

Do njih je,tamo su uglavnom krajnje neozbiljni kad ne saradjuju sa timovima koji daju ogromne pare

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 10.07.2015
20:42

Zemljo, otvori se i progutaj nas...