Eze Frajdej drži reč!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.05.2015.
23:41
Izvor: Sportske.net

Napadač lučanske Mladosti Patrik Eze Frajdej ispunio je obećanje i izjednačio se sa Petrom Škuletićem na listi najboljih strelaca tekuće superligaške sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Mladosti iz Lučana prekinuli su seriju od četiri meča bez trijumfa pošto su u subotu slavili na gostovanju kragujevačkom Radničkom 1923.

Mladost je na "Čika Dači" slavila rezultatom 3:2 a vodeći gol za goste iz Lučana postigao je Patrik Eze Frajdej udarcem sa bele tačke.

Napadač lučanske Mladosti na taj način je stigao do kote 14 i sustigao Petra Škuletića na vrhu liste strelaca.

Popularni "Petko" najavio je da će u subotu postići barem jedan gol u Kragujevcu pa mu u naredna tri kola preostaje da uz jedan gol preskoči bivšeg napadača Partizana i preuzme zvanje najboljeg strelca u Jelen Superligi.

Od početka prvenstva Nigerijac je pogađao u duelima sa Novim Pazarom, Borcem, Partizanom, Radom, Radničkim iz Niša, Jagodinom, Spartakom, Voždovcem, Čukaričkim i Radničkim 1923.

Najviše golova na jednom meču Frajdej je postigao 7. marta u duelu sa Spartakom kada je upisao het-trik, dok je Novom Pazaru dao dva gola, koliko i Radu na dve ovosezonske utakmice.

Naredne dve utakmice Mladost igra na domaćem terenu protiv OFK Beograda i Radničkog iz Niša pa će Eze Frajdej imati odličnu priliku da dođe preskoči Petra Škuletića i dobije priznanje koje je prošle godine otišlo u ruke Dragana Mrđe koji je za Zvezdu postigao 19 golova.

lista strelaca

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke