EVROPSKI RADNIČKI? Još jedan bivši Partizanovac stiže na ''Čair''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.01.2017.
21:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uprava niškog Radničkog na čelu sa Ivicom Tončevim se ne zaustavlja u pokušaju da ove zime značajno ojača svoj tim. Postignut dogovor sa još jednim iskusnim igračem!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iz dana u dan, tokom aktuelne zimske pijace, utisak je da su ambicije niškog Radničkog sve veće!

Klub sa ''Čaira'' već je angažovao Vladimira Volkova, bivšeg beka Partizana i Anida Travančića, sjajnog kreatora igre koji se afirmisao u Novom Pazaru, dok je dolazak Stefana Ilića iz Crvene zvezde sada neizvestan s obzirom da se mladi napadač usprotivio dogovoru u koji se Nišlije uzdaju.

Međutim, to nije sve. Predsednik Radničkog Ivica Tončev je u izjavi ''Novostima'' potvrdio da je novo pojačanje ekipe Milana Rastavca iskusni štoper Milan Perendija, koji je karijeru započeo u Partizanu.

Radi se o 31-godišnjem defanzivcu, koji nije uspeo da se nametne u Humskoj, a tokom karijere branio je boje Voždovca, Vardara, Rabotničkog, rumunskog Ocelula i ruske Mordovije, odakle i stiže na ''Čair''.

''Sve smo se dogovorili s Milanom Perendijom. Sa njim, naša odbrana će biti jaka kao armirani beton. Planiramo da uskoro dovedemo još dvojicu-trojicu igrača na nivou Volkova i Perendije'', poručio je Tončev.

On više ne krije da će Radnički na proleće imati evropske ambicije. Ako u tome ne uspe, Tončev već zna ko će biti krivac.

''Naš trener Milan Rastavac učestvuje u dovođenju igrača, kao i sportski direktor, skauti. Trener će do 22. januara dobiti kompletan tim, i ja kao predsednik tog dana skidam odgovornost sa sebe. Za mene će 22. januara Radnički već biti u Evropi.

Ako ispadne drugačije, onda je Rastavac kriv. Evropa je naš imperativ, da klub posle 35 godina konačno zaigra na međunarodnoj sceni'',
naglasio je Tončev, uz nadu da će na proleće utakmice Radničkog pratiti u proseku 10.000 ljudi.

Kada je u pitanju situacija oko Stefana Ilića, Tončev se čudi kako je Zvezda mogla da se dogovori sa čelnicima Radničkog, ako prethodno to nije učinila sa svojim igračem.

U svakom slučaju, od Ilića ne odustaju!

''Mi smo ispoštovali sve tačke ugovora, što očekujemo i od velike Crvene zvezde, našeg bratskog kluba. Spremni smo svim sredstvima da se borimo za naša prava'', zaključio je Tončev.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 17.01.2017
12:08

Očigledno je da jedna te ista agencija radi sve prelaske, sve su ovo isluženi igrači, Perendija je bio deo najtalentovanije generacije Partizana u omladincima, ali dalje od toga skromna karijera. I opet čuvena Mordovija :)

avatar
X
Tuesday, 17.01.2017
10:43

Ljudi pricamo o poluigracima kakva crna Evropa. Sve splavari koji nisu mogli da nadju angazman nigde ili koji nisu igrali u svojim klubovima. Cuj Anid se afirmisao u Pazaru, on odigrao 15 utakmica..

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 17.01.2017
08:24

Све тачке уговора је испоштовала и Звезда.

avatar
Baxter Stockman
Tuesday, 17.01.2017
00:38

Bugari Marakana

avatar
Андрија Миљковић
Tuesday, 17.01.2017
00:28

Ne znam sta se buni u ugovoru koji su objavili lepo pise samo u slucaju ako je igrac saglasan i nema uslova nikakvih ... Jedino ako je ocekivao da CZ natera igraca da predje ...

avatar
Petar Đorđević
Monday, 16.01.2017
23:03

Perendija 3 - 4 god ne igra fudbal ... kakvo crno pojacanje jos jedan penzos se vraca fudbalu , verovatno ce i Babovic ... pa posle ce Rastavca optuziti da je kriv, a oni mu uvalili - vratili iz penzije fudbalere ... strasno

avatar
Uros Virijevic
Tuesday, 17.01.2017
00:16

Nije igrao poslednjih 6. meseci, ne lupaj gluposti. Verovatno je trenirao, a i imao je operacije neke.

avatar
Uros Virijevic
Tuesday, 17.01.2017
15:20

Pogledaj na transfermarketu, zadnju utakmicu koju je celu odigrao, bila je protiv Zenita 11.5. 2016 odigrao svih 90 minuta i 1. jula mu je istekao ugovor. A 2013-e je potpisao za Mordoviju.

avatar
Anderton
Tuesday, 17.01.2017
12:09

upravo tako, mačka u džaku

avatar
Petar Đorđević
Tuesday, 17.01.2017
00:50

A gde je igrao , po svadbama i ispracajima ? Zadnji ugovor sa Mordovijom je zavrsio 2013 i otad mu se gubi trag...

avatar
Lazar Grobar
Monday, 16.01.2017
22:56

Nadam se da će Radnički da igra Evropu. Prvo zbog Rastavca,dobar,mlad trener. A drugo zato što južni deo Srbije odavno nije video Evropu.

avatar
Povratak kralja #48
Monday, 16.01.2017
22:24

Ako očekuješ da zvezda ispoštuje sve stavke ugovora onda ne očekuj ni € da vam plate jer u ugovoru stoji da su dužni da plate naknadu za transfera za igrača Pavković Milana, a ne Pavkov Milana. Vi ste verovatno to potpisali, a ti se pravi Koštunica kao Đura frizura što ne kaže da nije potpisao prodaju ekonomskih prava za A.Živkovića pa kaže da je potpisao Grubor, a oni su se potpisali sa strane. Inače u ugovoru piše da Stefan Ilić odlučuje hoće li preći u Radnički, on naravno neće, a i zvezda nije luda da vam ga pokloni, zato su tako i sastavili ugovor. Braća ste vi i duže od vašeg evropskog posta.