Evo kome je Partizan dodelio Trbojevićev automobil

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.04.2016.
13:49
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura poručio je da se niko ne sveti Dušanu Trbojevići i otkrio kome je dodeljen njegov automobil.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u sredu je naložio da dugogodišnji skaut crno-belih Dušan Trbojević vrati auto koji mu je klub dodelio na korišćenje što je izazvalo sumnju da se radi o "osveti".

"Nemam ništa protiv, ostavio sam odmah ključeve na portirnici stadiona u Humskoj, ali – znam odakle vetar duva! Sumnjam da je to zbog toga što sam među 33 potpisnika za održavanje vanredne Skupštine" rekao je juče Trbojević.

Danas je na takve izjave odgovorio generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je za "Sportski Žurnal" objasnio da je automobil morao da bude prosleđen Saši Lukiću a da će Dušan Trbojević dobiti drugi.

"Automobil smo dali Saši Lukiću, sleduje mu slovom ugovora. Naravno da ćemo Trbojeviću da damo novi, ovo je u sklopu redovne procedure u klubu, nema veze sa Skupštinom" rekao je Vazura i dodao,

"Pa, ja sam mu kad sam došao i dodelio automobil, prethodno ga nije ni imao!" zaključio je generalni direktor crno-belih.

Ostaje da se vidi hoće li Dušanu Trbojeviću biti dodeljen drugi automobil jer mu je prevozno sredstvo neophodno kako bi neometano mogao da nastavi sa obavljenjem svojih aktivnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Thursday, 14.04.2016
15:59

Vama ne trebaju protivnici-vi ste sebi sami najveci protivnici,vama ne treba ni neko da vas destabilizuje jer-niko ne moze da vas destabilizuje bolje no sto vi sami destabilizujete sebe...luda kuca u klubu-luda kuca oko kluba,za vlast se otimaju ,za stolice,ne zato sto vole partizai nego jer je to unosan posao i dobra zarada a navijaci,ne znaju ni sami sta hoce,jedni hoce ovo,jedni hoce ono,jedni nece nista a zasto nece-ne znaju.nTuga tuzna

avatar
Thursday, 14.04.2016
14:56

Ni jedni, ni drugi, a ni neki treci koje bi dve strane predlozili kao kompromis i zajednicko resenje! Ni Jug, ni sever, ni zapad vec ISTOK I CETVRTA STRANA!

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 14.04.2016
16:17

Bolje Ivan Ćurković nego neki Nedić i stari poznanik Djura! Legenda Partizana, najuspešniji predsednik u istoriji Partizana itd. Treba Babović da nam bude sportski direktor? Ilijev radi odlično uz Tomića. Na leto konačno dolazi Suma i još jedan crnac napadač.

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 14.04.2016
23:07

Potpuno si u pravu za ovu farsu. Očigledno je da se Nediću debelo žuri s obzirom da će i Izbori sada. Ja lično nadam se pobedi Šešelja da se skinu nazadnjaci!

avatar
Thursday, 14.04.2016
19:19

Naravno da ne treba da bude, daleko bilo, ali nisam ja napisao da sam za njih, trebaju nam (potpuno) nova imena jer je farsa i sarada da su te dve strane u sukobu, na kraju isti stoje iza oba kandidata...

avatar
Povratak kralja XXXI
Thursday, 14.04.2016
14:24

U FK Partizan je prema bivšoj direktorki finansija Tatjani Rakas ušlo u Paritzan za godinu dana oko 19.5M €, ona još uvek nije tužena zbog te izjave koja je navodno netačna i nanela štetu klubu. Partizan je prodao Škuletića, prvog strelca SL, prodao je Šaponjića koji je sa 17 godina rešavao utakmice na SP U20, prodao je Abubakara koji je postigao 5 golova na 5 utakmica u grupnoj fazi LE, tim je u napadu značajno oslabljen, a Vazura se hvali time što je smanji dug za 2M €. Samo za 2M €? Pa to je sramota. Vazuro odlazi!

avatar
Delije Sever 021
Thursday, 14.04.2016
15:57

Pa sta mislis,kako klub funkcionise,ti mislis sve sto ste prodali direktno utice na smanjenje duga...a plate?Hrana?Lopte?Psiholozi,pedagozi,popovi i sta jos sve ne placate? Lepo bi bilo kada bi uzeli 10 miliona za gore pomenute igrace i sve ulozili u smanjenje duga...ali moraju i da zive i jedu ti igraci.

avatar
paok
Thursday, 14.04.2016
22:56

Jesi Zvezdas ali se slazem sa tobom. Zaboravio si samo jedno ali najbitnije, vecina toga ide u njihove dzepove, mislim na upravu.