Evo kome je Marjanović posvetio današnju golčinu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.06.2016.
23:09
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Saša Marjanović izneo je svoje utiske nakon druge test utakmice na pripremama u Poljskoj i otkrio kome posvećuje prvenac u crno-belom dresu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigrali su u utorak drugu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu. Nakon poraza od APOEL-a crno-beli su savladali poljskog trećeligaša Pogon rezultatom 3:0 a treći pogodak na meču posigao je Saša Marjanović.

"Iskoristili smo šansu da se još više uigramo i upoznamo. Posrećilo mi se da postignem prvenac u Partizanu, radujem se zbog toga, a gol bih posvetio sinu i supruzi koja je iznela teret porođaja. Presrećan sam i trudiću se da nastavim u istom ritmu" rekao je Marjanović.

Doskorašnji član niškog Radničkog vratio se u klub u kojem je ponikao ali svojevremeno nije bio spreman da čeka na priliku u prvom timu.

"Trudim se maksimalno da na svakom treningu i utakmici pokažem da sam pravo pojačanje za Partizan. Stekao sam iskustvo i imam dovoljno godina i mislim da mi nije potreban duži vremenski period da se uigram i pokažem koliko znam" kazao je Marjanović.

Današnji gol Marjanović je postigao udarcem sa dvadesetak metara što je jedna od njegovih specijalnosti.

"To je moj dodatni kvalitet u igri koji se trudim da koristim maksimalno, a to se u Partizanu vidi i čuje više nego u drugim klubovima" zaključio je Marjanović.

Treću kontrolnu utakmicu u Poljskoj Partizan igra 2. jula protiv Lehje iz Gdanjska 2. jula od 11 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke