Evo ko su Zvezdini konkurenti u trci za Pavlovića!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.05.2016.
20:35
Izvor: Sportske.net

Može li Zvezda da izađe kao pobednik u ovakvoj konkurenciji?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nije nikakva tajna da bi na Marakani rado videli najboljeg strelca Čukaričkog Andriju Pavlovića u dresu Crvene zvezde.

Momak koji je golgeterski ''eksoplodirao'' ovog proleća jedna je od želja crveno-belih uoči letnjih evropskih iskušenja, ali interesovanja za Pavlovića ima i iz inostranstva.

''Novosti'' danas prenose da su za 22-godišnjeg fudbalera ozbiljno interesovanje pokazali i bečki Rapid koji navodno nudi 1.2 miliona evra, ali i italijanski Udineze, kao i danski Kopenhagen.

Sportski direktor ''Brđana'' Vladimir Matijašević ne krije da je uprava Čukaričkog ovog leta na ''slatkim mukama''.

''Andrija Pavlović je u grupi igrača, u kojoj su još Filip Stojković, Dragoljub Srnić i Nemanja Stevanović koji mogu da odu iz kluba.

Za Andriju postoji prilično interesovanje, imali smo ozbiljne razgovore sa nekoliko klubova, nikog nismo odbili, ali ćemo o njegovoj budućnosti razgovarati naredne nedelje, posle reprezentativnih mečeva.

Sada ne želimo da ga opterećujemo, ponuda mora da odgovara i nama i njemu'',
izjavio je Matijašvić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 30.05.2016
15:59

Najbolje bi mu bilo da dodje u Zvezdu, u ugovoru naznaciti procenat koji ide Cuki od naredne prodaje i time bi verujem svi bili zadovoljni.

avatar
RadovanRD
Sunday, 29.05.2016
15:03

Najbolje bi mu bilo da dodje u Zvezdu, realno

avatar
Volem Vosu
Sunday, 29.05.2016
01:17

Ne znam kojim trikom moze Zvezda da parira ponudama od stranih klubova. Ako Rapid nudi 1,2 milona,ta ponuda moze da ode preko 1,5 pa cak i do 2. Treba Cuka lepo da zaradi i da dovede novog spica. Ne sumnjam u odluku kluba sa privatnim kapitalom,ne privatnog kluba,posto je svaki kod nas privatan.

avatar
Sunday, 29.05.2016
14:30

Ne moze nikako, a da je to zasnovano na nekim iole normalnim trzisnim i principima poslovanja.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Saturday, 28.05.2016
23:42

Ma kome je zvezda konkurent? zvezda nece imati para da isplati ni ove igrače ukoliko duboko ne zavuče ruku u bankomat-Srbija.

avatar
Idol_partizana
Sunday, 29.05.2016
22:45

partizan??? Iz tvojih komentara se vidi da ti nimalo ne volis partizan momce. Vi nemate ni dinara, ni za jedno pojacanje, niti ko zeli da dodje kod vas. Hajde, daj bar jedno ime koje zeli da dodje u partizan? Ja cu ti reci, niko ne zeli, jer tvoj klub je propao. Pogledaj skupstinu, svaki amaterski klub je bolje organizovan, samo to tvoji drugovi ne kapiraju. Sto se mene tice, ako, tako i treba, jos je bolje tako :D Inace Srbija i treba da da Zvedi, znas ti zasto :D