Evo kako izgleda "Marakana" nakon postavljanja nove trave

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.09.2017.
09:59
Izvor: Sportske.net

Radovi na postavljanju nove travnate podloge na stadionu "Rajko Mitić" završeni su na vreme, a evo kako teren izgleda šest dana pred duel sa Belorusima.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda konačno je obavio posao na koji se dugo čekalo pa će igračima tog kluba ali i svim onima koji gostuju na "Marakani" biti lakše da pokažu svoje umeće sa loptom.

"Oranica" na stadionu "Rajko Mitić" otišla je u istoriju pošto su u prethodnih deset dana obavljeni radovi na postavljanju nove travnate podloge.

Proces uklanjanja stare i postavljanja nove trave završen je u četvrtak pa sada samo ostaje da se nova podloga primi i da se obave završni radovi pred duel sa BATE Borisovim koji je na programu 14. septembra.

Kako Zvezda za vikend gostuje u Ivanjici trava će imati dovoljno vremena da "legne" pa se očekuje da podloga bude idealna za duel sa Belorusima.

Verujemo da će fudbalerima Crvene zvezde biti mnogo lakše na novom terenu, a podrška sa tribina sigurno neće izostati jer je samo u sredu prodato 15.000 kompleta ulaznica za mečeve Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke