Euforija na ''Karađorđu'': ''Lalate, obuci ovu majicu, ti si slaninar!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.08.2016.
11:43
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekipa Vojvodina nastavila je u juče sa odličnim igrama i rezultatima u Superligi. Spartak je savladan sa ubedljivih 5:0, a posle meča na konferenciji za novinare trener Vojvodine Nenad Lalatović se pojavio u zanimljivoj majici.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Eliminacija sa evropske scene nije poremetila ekipu Vojvodine. Naprotiv, ceh je platio subotički Spartak, koji je sinoć sa ''Karađorđa'' ispraćen sa pet lopti u mreži.

Vojvodina je tako nastavila trku sa Crvenom zvezdom za prvo mesto na superligaškoj tabeli, a posle utakmice trener Nenad Lalatović je imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

''Odlika naših timova je da tu prvu utakmicu nakon Evrope odigraju nešto slabije, pa sam jako ponosan na to što smo posle Dinama iz Minska pobedili Partizan, a posle AZ Alkmara Čukarički i sada Spartak.

To je odlika dobrog tima i dobrih igrača, kojima pripadaju sve zasluge za ove rezultate. Večeras smo igrali visok presing i nismo dozvolili protivniku da igra, a golove smo postigli na vreme i to većinom iz igre, što je jako bitno.

Ako hoćete da napredujete, umor ne sme da postoji i njega nije bilo kod mojih igrača, iako im je ovo bila 13-14. utakmica u poslednjih 50 dana. Dobro trčimo, dobro izgledamo na terenu i igrači su puni samopouzdanja''
, objašnjava Lalatović.

Oduševljeni su i navijači, koji su Lalatoviću poklonili majicu na kojoj piše ''Slaninari zapad'', a trener Novosađana se u njoj pojavio pred novinarima.

''Koliko pripada igračima, ova pobeda toliko pripada i našim navijačima. Evo, baš večeras kada sam dolazio na utakmicu, dobio sam majicu od njih i rekli su mi: 'Hajde obuci majicu, ti si slaninar'.

Ja sam rekao: 'Jesam' i naravno da sam je obukao. Ovu pobedu posvećujemo svim našim navijačima, upravi kluba i svim novinarima koji nas prate'', izjavio je Lalatović.

Posle sedam odigranih kola, Vojvodina se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova, tri manje od vodeće Crvene zvezde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke